POPOVIĆ PROZIVAO KOLEGU USRED EMISIJE KAD SE PRISETIO ANEGDOTE: Saša pljuvao po pokojnom Šabanu Bajramoviću!

Autor:

Zabava

16.01.2023

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi su šokirani!

POPOVIĆ PROZIVAO KOLEGU USRED EMISIJE KAD SE PRISETIO ANEGDOTE: Saša pljuvao po pokojnom Šabanu Bajramoviću!

Foto: ATA Images

Čelnik "Granda" Saša Popović zgrozio je žiri, publiku i gledaoce kad je u poslednjoj emisiji muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" blatio pokojnog pevača Šabana Bajramovića.

Naime, Popović je ispričao da je Bajramović zaboravio da se pojavi na jednom snimanju koje su ugovarali devedesetih, a kad ga je pozvao, rekao je da mu je Šaban tražio 200 maraka da bi došao. Saša je objasnio da se sve desilo u vreme kad se pojavila ideja da se napravi "Grandov kvartet".


- Godine 1994. napravio sam pesmu "Medeni kolači" i pozvao Dragana Kojića Kebu, pokojnog Rođu Raičevića i Šabana Bajramovića da napravimo "Grand kvartet". Čak se i Šabanu dopala pesma i mi smo sve to snimili kod Željka Mitrovića. Svi su tu pesmu otpevali i sad treba da je prvi put emitujemo na televiziji. Trebalo je da ide sve na Trećem kanalu u direktnom prenosu u devet uveče. Došli smo Keba, Rođa i ja, svi s gitarama i oni nam kažu: "Ljudi, imate još pet minuta do uključenja", ali nema Šabana Bajramovića! Kako ćemo bez njega? I sad mi čekamo - rekao je Popović.

Foto: youtube.com/printscreen

Šaban Bajramović

 


- Kad je prošlo već nekoliko minuta, mi se poređali na sceni, ali on ne dolazi, nema ga. Ništa, mi, ko popišani, sklonimo se sa scene. Tad nisu postojali mobilni telefoni, pa sam tražio fiksni da ga pozovem. Okrenem Šabana, on se javi. Kažem ja: "Šabane, gde si ti", a on meni: "Ej, Sale, pa gde si ti". Ja mu objasnim da ga čekamo na sceni i da treba da pevamo pesmu po dogovoru, a on će meni: "E, pa što nisi poslao 200 maraka, onda bih došao" - pričao je Popović, da bi brzo počeo da se vadi kad je shvatio koliko pljuje po mrtvom čoveku, pa objasnio:


- Posle smo izgladili sve to. Nije ni bitno na kraju da li smo mu dali pare, Šaban je ispao šmeker u svakom slučaju. Počeli smo da se šalimo, rekao je da je zaboravio da treba da dođe i to je bilo to. Šta da radimo, dešava se.

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

Saša Popović

 


Marija napala Viki:
Čavko, ne upadaj mi više u reč!


Pevačice Marija Šerifović i Viki Miljković pokačile su se u poslednjoj emisiji "Zvezde Granda" zbog kandidata Nedima Bećirovića. Mariji se nije dopalo kako on peva, ali i kandidatkinja s kojim je bio u duelu, pa se Viki uključila i počela da ih brani.


- Marija, ne slažem se sa tobom da su bili mlaki. Ovaj dečko se, pre svega, i ne bavi pevanjem - počela je Viki, a Marija se nadovezala:

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

Viki Miljković i Marija Šerifović

 


- Je l' si već počela, čavko, sa svojim komentarima i upadicama? Nemoj, molim te, početak je drugog kruga, ja sa tobom želim da sklopim mir. Ne želim dramu, ne želim tuču, ne želim Hitnu pomoć. Molim te, nemoj upadati u reč članovima žirija. Jedino ti to ovde radiš!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading