NEMA SUZA, IDEMO DALJE! Sneki u BOLNOJ ispovesti progovorila o deci: U nekoj drugoj dimenziji, možda bude drugačije!

Autor:

Zabava

15.01.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sneki iskreno o tome što se nije ostvarila u ulozi majke.

NEMA SUZA, IDEMO DALJE! Sneki u BOLNOJ ispovesti progovorila o deci: U nekoj drugoj dimenziji, možda bude drugačije!

Foto: Promo foto

Snežana Babić Sneki nedavno je proslavila svoj 55. rođendan, a na izgledu joj mogu pozavideti mnogo mlađe koleginice. Za njom su uvek uzdisali muškarci, a to je slučaj i danas iako ona nikada nije puno volela da priča o svojim izborima.

Republika

Foto: Nikola Mutić

Snežana Sneki Babić proslavila 55. rođendan

Od 2002. do 2009. godine je bila u braku sa Radomirom Stojanovićem, nemačkim biznismenom sprskog porekla, a zbog te ljubavi je zapostavila i karijeru.

− Nije to osećaj kojim čovek može da bude zadovoljan, ali je nešto što morate da prevaziđete. Morate da budete jaki i da verujete u sebe. Ja sam to uspela da prevaziđem zahvaljujući publici, mojoj muzici i pesmi - rekla je ona svojevremeno.

Neostvarena joj je želja ostala da se ostvari u ulozi majke. Nikada nije krila koliko voli decu, na svojim koncertima neretko ostavlja mesta i deli im slatkiše.

− Ni za čim ne žalim. Da je trebalo da se desi, desilo bi se. To bi ujedno bio moj savet svim ljudima, ako sam uopšte akreditovana za to: sve što treba da vam se desi, desiće se. Nema suza, idemo dalje - rekla je ona za Kurir i dodala:

Republika

Foto: Nikola Mutić

Snežana Sneki Babić o deci

− Tako je u ovom krugu, idemo u neku drugu dimenziju, možda će biti drugačije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Rade

15.01.2023 18:04

Sve je moguće, čovek nije načisto šta hoće od života 🤣😂😇