JEDNIM HITOM JE NAPRAVIO HAOS NA ESTRADI, PA JE NESTAO! Evo kako sada izgleda i šta radi pevač za kojim su LUDELE žene! (FOTO)

Autor:

Zabava

15.01.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sejo Boy se povukao iz javnosti.

JEDNIM HITOM JE NAPRAVIO HAOS NA ESTRADI, PA JE NESTAO! Evo kako sada izgleda i šta radi pevač za kojim su LUDELE žene! (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen

Pevač Sead Hamzić, javnosti poznatiji kao Sejo Boy, pre skoro 20 godina se pojavio na javnoj sceni pesmom ''Hoću na tvoje rame'' koja je izazvala bum na estradi.

Pre nego što se proslavio, svirao je udaraljke i pevao drugim pevačima prateće vokale, a ona se 2005. godine kada je objavio prvi album, njegov život promenio iz korena.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SEJO BOY (@sejo_boy1)

 

Te godine je Sejo za pesmu ''Hoću na tvoje rame'', kako se zvao i album dobio veliki broj nagrada -  “Hit leta 2005” , “Hit godine 2005” , “Album godine 2005” , “Oskar popularnosti za najmlađeg izvođača – Sarajevo”.

I 2007. godine je izdao album, ali on nije dostigao tako veliki uspeh. Povukao se iz javnosti, i dalje peva i snima pesme, ali je više posvećen porodici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:


 

Komentari (0)

Loading