VRAĆA SE U CRVENU ZVEZDU? Sve je OTKRIO!

Autor:

Sport

16.01.2023

19:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Delije su lude za njim!

VRAĆA SE U CRVENU ZVEZDU? Sve je OTKRIO!

Foto: Starsport

Bivši štoper Crvene zvezde i trenutno član ekipe Kolumbusa iz MLS-a Mioš Degenek, istakao je da mu prijaju priče vezane za njegov eventualni treći povratak na Markanu:

- Zaista ne znam šta može da se desi. Zvezda je veliki klub, moj klub, moja kuća... Klub koji najviše volim. Ne znam šta se trenutno dešava, da li neko ide ili dolazi, ali sigurno da moj povratak nije realan. Posebno dok ima pet kvalitetnih štopera, plus dosta mladih i perspektivnih. Sa druge strane, lep je osećaj, kad se pojavi mogućnost da treći put obučem dres Crvene zvezde. To bi bilo lepo za mene, ali da li je izvodljivo i realno i da li narod to želi je druga stvar.  rekao je Degenek za "Kurir"

Republika

Foto: Starsport

Miloš Degenek

Degenek ima još godinu dana ugovor sa američkim klubom:

- Osećam se super, u Kolambusu me tretiraju kao lidera ekipe i kao bitnog igrača. Videćemo, još nismo krenuli u priče oko produžetka ugovora, ali verujem da će i to uskoro da dođe na dnevni red - zaključio je Degenek.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading