DRAGOVIĆ ODLAZI: Ljubimac Delija MENJA reprezentativca Austrije?

Autor:

Sport

14.01.2023

09:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šuška se.

DRAGOVIĆ ODLAZI: Ljubimac Delija MENJA reprezentativca Austrije?

Foto: Starsport

Aleksandar Dragović se već nedeljama nalazi na meti Sampdorije, ali Crvena zvezda i dalje nije prihvatila nijednu ponudu člana Serije A.

Crveno-beli nisu imali nameru da puste iskusnog defanzivca, ali se situacija sada menja.

Sportski žurnal prenosi da je Sampdorija veoma uporna da dovede Dragovića, a i on sam ima veliku želju da se oproba u Seriji A i ponovo sarađuje sa Dejanom Stankovićem. Dve ponude su već odbijene, ali su na Marakani svesni da im ne ide u prilog da na silu drže fudbalera koji nije zadovoljan statusom i zato je opcija njegovog odlaska sada realna.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Dragović

Ukoliko Dragović ove zime obuče dres Sampdorije, Zvezda planira da u svoje redove po treći put vrati Miloša Degeneka.

On se trenutno nalazi pod ugovorom sa Kolumusom, ali mu on ističe već na kraju ove godine, pa bi za neko sitno obeštećenje mogao da završi na Marakani. Protekle godine u dresu kluba iz MLS lige odigrao je 28 mečeva, od čega je 24 započeo kao starter.

Degenek ne bi imao problema da se prilagodi zahtevima Miloša Milojevića, sa kojim je već sarađivao na Marakani, kada je Milojević bio pomoćnik Dejanu Stankoviću.

Republika

Foto: Starsport

Miloš Degenek

Ostaje da se vidi da li bi reprezentativac Australija prihvatio da se još jednom vrati u voljeni klub, imajući u vidu da je tokom Mundijala u Kataru našem novinaru rekao kako mu to nije u planovima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading