NEZAPAMĆENO U MELBURNU: Đoković je UDARNA VEST u Australiji! (VIDEO)

Autor:

Sport

14.01.2023

07:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin je u centru pažnje pred prvi Grend slem u novoj godini.

NEZAPAMĆENO U MELBURNU: Đoković je UDARNA VEST u Australiji! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser Novak Đoković

Velika euforija vlada među navijačima Novaka Đokovića uoči Australijan Opena, o čemu svedoči i atmosfera koju su priredili na "Rod Lejver areni" tokom trening meča koji je odigrao Srbin.

Nole je za rivala izabrao mladu tenisku zvezdu Holgera Runea, a hiljade ljudi došlo je sa srpskim zastavama da pozdravi devetostrukog šampiona Melburna.

Srbin je na teren izašao u pratnji svog trenera Gorana Ivaniševića, na oduševljenje fanova koji su sa nestrpljenjem čekali povratak svog miljenika na australijsko tlo, nakon prošlogodišnje deportacije.

Krov je bio otvoren, a u Melburnu je u momentu odiravanja susreta bilo 33 stepena.

 

 

Podsetimo da je talentovani Danac poslednji čovek koji je nadigrao Đokovića na zvaničnim mečevima, a reč je o finalu Mastersa Pariz koje mu je pripalo rezultatom 2:1, posle preokreta.

Otvoreno prvenstvo Australije je na programu od 16. do 29. januara, Novak je postavljen za četvrtog nosioca, a on nije propustio priliku da svojim sunarodnicima čestita srpsku Novu godinu.

Đoković će u prvom kolu igrati protiv Španca Roberta Karbeljasa Buene, dok će Rune upravo ukrstiti rekete sa drugim srpskim predstavnikom, Filipom Krajinovićem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading