NBA PARTIZAN BRILJIRAO U ARENI: Alen Smailagić ODUVAO MZT!

Autor:

Sport

16.01.2023

19:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli nastavili sa odličnim partijama.

NBA PARTIZAN BRILJIRAO U ARENI: Alen Smailagić ODUVAO MZT!

Foto: Starsport

Starsport

Košarkaši Partizana ubedljivo su savladali MZT u poslednjem meču 15. kola ABA lige rezultatom 120:67. Crno-beli su u "Štark areni" dominirali od prvog sekunda, a najbolji pojedinac susreta bio je mladi Alen Smailagić. Naime, nekdašnji član Golden Stejta upisao je 24 poena uz sedam skokova.

 

 

Puleni Željka Obradovića ozbiljno su shvatili goste iz Skoplja. "Parni valjak" se nije opustio, punom parom su napali MZT koji jednostavno nema kvalitet da parira srpskoj ekipi. Bila je ovo idealna prilika da popularni Žoc šansu pruži svakom igraču, a oni su mu na najbolji mogući način vratili ukazano poverenje - svi do jednog su se upisali u listu strelaca.

Prvi među jednakima bio je pomenuti Smailagić sa 24 poena, Aleksa Avramović je dodao 18, Jam Madar 14, Tristan Vukčević 13... Ekipu MZT-a predvodio je Damjan Stojanovski sa 16 poena 

Partizan je novim trijmfum na učinku 13-2 i nalazi se na prvom mestu ABA lige, dok je MZT poslednji sa 2-13.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Navijac

16.01.2023 21:45

Da ga vidimo u SPANIJI. MOMAK TAMO SE POKAZI.

Navijac PARTIZANA

16.01.2023 22:31

Da vas vidimo u SPANIJI. LAKO JE PROTIV MZT SILU POKAZATI