MORBIDNO! Američki košarkaš zbog povrede završio sezonu, pa UBIO devojku! Plakao je kao BEBA (VIDEO)

Autor:

Sport

16.01.2023

16:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok.

MORBIDNO! Američki košarkaš zbog povrede završio sezonu, pa UBIO devojku! Plakao je kao BEBA (VIDEO)

Foto: Twitter printscreen/@Fox6Kelvin

Američki košarkaš koji nastupa za Univerzitet Alabamu, Darijus Majls (21), uhapšen je nakon pucnjave u kojoj je ubijena 23-godišnja devojka Džamea Haris.

 

 

Zanimljivo, samo dan ranije Alabama je objavila da će talentovani košarkaš propustiti ostatak sezone zbog ozbiljne povrede zgloba. Nakon incidenta, njegova biografija je uklonjena sa veb stranice tima, a u saopštenju univerziteta je navedeno da je on izbačen iz kompletnog programa.

Ubistvu je navodno prethodila svađa koju je optuženi imao sa žrtvom. Vozač automobila u kom se nalazila nesrećna devojka rekao je policiji da je neko pucao na njihovo vozilo i da je on uzvratio. Još uvek nije poznato da li je košarkaš ispalio smrtonosne hice, prenosi "ESPN".

Prilikom hapšenja Majls je plakao kao beba, govoreći porodici da ih neizmerno voli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading