VELIKO POJAČANJE ŠAJE U ODBRANI: Nikola Miljković polako sklapa mozaik koji je zamislio!

Autor:

Sport

16.01.2023

16:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sastav 27. Oktobra će biti dosta ojačan za proleće.

VELIKO POJAČANJE ŠAJE U ODBRANI: Nikola Miljković polako sklapa mozaik koji je zamislio!

Foto: FK 27. Oktobar Šatrinci

Šaja jača nego ikad!

Po svemu prikazanom i urađenom ekipa je spremna za iskorak, na proleće će biti jedan od konkurenata za plasman u viši rang.

Republika

U trenutnom prelaznom roku doveden je Jovan Erkanović, on je došao iz Sremske lige i igra na poziciji napadača. Uprava je simpatizere kluba obradovala drugim novajlijom u njihovim redovima, po mnogima jednim od većih transfera za njih.

Tagliavia Marko (27) će na proleće nositi dres Šaje. Marko pokriva bekovsku i štopersku poziciju, velika prednost je što može da pokriva celu stranu do samog gola protivnika. Krasi ga odličan pregled igre, velika borbenost i snaga. 

Dolazi iz ekipe Radničkog (Irig) sa kojom se takmičio u Sremskoj ligi, prvi deo sezone završili su na 15. poziciji na tabeli. Igrao je još za Vojvodinu (Neradin), a aktivan je i na parketu, tamo nosi dres Tanga. 

Republika

Foto: FK 27. Oktobar Šatrinci

Tagliavia Marko

Iz kluba su povodom angažovanja Tagliavije izjavili:

- Imali smo prilike više puta da igramo protiv ovog igrača i uvek je bio nepremostiva prepreka za naše napadače. U duelima u većini slučajeva izlazi kao pobednik. Sada se nadamo da će svojim igrama u našem dresu doprineti zajedničkom cilju. Iako smo prethodne sezone imali najefikasniju odbranu po statistici, odlučili smo se da se dodatno osiguramo dolaskom ovog sjajnog momka. 

Nastavak prvenstva 27. Oktobar počinje pred svojim navijačima protiv lidera na tabeli. U prvom susretu Planinac je slavio rezultatom 1:0. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading