POJAČANJE IZ SREMSKE LIGE: Erkanović stiže da poboljša učinak pred golom protivnika!

Autor:

Sport

08.01.2023

10:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Šatrincima se ove polusezone igra dobar fudbal!

POJAČANJE IZ SREMSKE LIGE: Erkanović stiže da poboljša učinak pred golom protivnika!

Foto: FK 27. Oktobar Šatrinci

Ekipa 27. Oktobar se već duži niz godina takmiči u Opštinskoj ligi Inđija - Irig - Stara Pazova. 

Republika

Ovu polusezonu sa učinkom 5-2-1 drže treću poziciju sa 17 bodova. Drugoplasirani dunav beži tri boda, dok lider Planinac ima četiri više. Uprava kluba je pažljivo analizirala svoj sastav i odlučeno je na kojim pozicijama je neophodna "sveža krv" kako bi se napao plasman u viši rang.

Prvi nojvalija u Šatrincima je Erkanović Jovan (26). Erkanović igra na poziciji klasičnog napadača i dolazi iz ekipe Radnički iz Iriga koja se takmiči u Sremskoj ligi. Sa svojim sada već bivšim saigračima polusezonu je završio na 15. poziciji na tabeli. Jovan je nosio i dres Vojvodine (Neradin) i Sremca (Dobrinci). Svoj talenat pokazao je širom Srema, krasi ga velika borbenost, odličan pregled igre i dobar šut.

Republika

Foto: FK 27. Oktobar Šatrinci

 

Iz uprave kluba su po pitanju njegovog dolaska izjavili:

- Doveli smo Jovana kako bi poboljšali učinak pred golom protivnika koji je manjkao prošle polusezone. On je što se kaže u fudbalskim krugovima gol igrač i klasičan špic. Sva naša borbenost na terenu i trud u mnogo situacija prošle polusezone nije iskorišćena jer nismo imali dobru realizaciju ispred gola. Nadamo se da će nam biti od pomoći da ispunimo cilj, a to je plasman u viši rang. 

27. Oktobar prolećni deo prvenstva protiv lidera na tabeli iz Rivica. U prvom meču ove sezone Planinac je na svom terenu slavio rezultatom 1:0.

BONUS VIDEO: 

 



 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading