SRAMNO: Haos u Zadru - Hrvati PROVOCIRALI Borjana, pa UDARILI na košarkaša Zvezde! On im NIJE OSTAO DUŽAN!

Autor:

Sport

13.02.2023

07:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmicu 19. kola Admiralbet ABA lige pratili su veliki skandali u režiji domaćih navijača.

SRAMNO: Haos u Zadru - Hrvati PROVOCIRALI Borjana, pa UDARILI na košarkaša Zvezde! On im NIJE OSTAO DUŽAN!

Foto: KK Crvena zvezda

Stefan Lazarević na meču protiv Zadra

Košarkaši Crvene zvezde osvetili su se Zadru za poraz iz prvog dela sezone, pošto su u dvorani "Krešimir Ćosić" pobedili rezultatom 95:76 (22:18, 25:13, 26:25, 22:20).

Ipak, fenomenalna igra crveno-belih u čijem timu su se istakli Nemanja Nedović sa fantastičnih 29 poena, Luka Mitrović sa 13, Ognjen Dobrić koji je postigao 12 i Fakundo Kampaco sa deset poena, ostala je u senci sramnog ponašanja navijača Zadra.

Navijači domaćeg tima prvo su izneli uvredljiv transparent posvećen golmanu i kapitenu fudbalskog kluba Crvena zvezda, Milanu Borjanu na kom je pisalo "Milane, vrati traktor". Logično je pretpostaviti da je u pitanju nizak udarac jer je Borjan rođen u Kninu i da je sa porodicom izbegao 1995. za vreme akcije hrvatske vojske "Oluja", tokom koje je veliki broj srpskih izbeglica Hrvatsku napustio na traktorima.

To nije bio kraj incidentima domaćih navijača koji su potom udarili i na košarkaša Zvezde Stefana Lazarevića.

Republika

Foto: KK Crvena zvezda

Stefan Lazarević u Zadru

 

Tokom jednog duela sa srpskim košarkašem Arijanom Lakićem, koji nosi dres Zadra, Lazarević je zadobio udarac u prepone, posle kog je ostao da leži na parketu. Uspeo je nekako da ustane i da uz pomoć klupskog fizioterapeuta ode do klupe, a publika mu je za to vreme zviždala i svašta dobacivala.

Lazarević nije mogao da izdrži, te im nije ostao dužan - okrenuo se ka publici i kroz zube opsovao sebi u bradu. 

Podsetimo, pre par nedelja navijači Zadra našli su se u centru pažnje još jednog skandala kada su ušli u verbalni sukob sa Đorđem Gagićem. Zbog toga je klub kažnjen, a šta ih sada očekuje ostaje da se vidi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading