TRAKTORISTI IZORALI ŠAMPIONSKU BRAZDU: IMT protutnjao kroz Dobanovce!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

13.02.2023

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novobeograđani pokazali zašto su glavni kandidati za plasman u srpsku fudbalsku elitu.

TRAKTORISTI IZORALI ŠAMPIONSKU BRAZDU: IMT protutnjao kroz Dobanovce!

Foto: FK IMT

Dobro je poznata činjenica da na stadionu u Dobanovcima gosti teško stižu do bodova, ali to se ne odnosi i na novobeogradske "traktoriste" koji su kroz ovo prestoničko naselje koje se prvi put u istorijskim spisima pominje početkom XV veka, protutnjali u "petoj brzini".

 

Naime, tokom prethodne jeseni u okviru Srpske lige Beograd, ekipa Budućnosti iz Dobanovaca pretrpela je svega da poraza na svom terenu. Početkom meseca septembra bodove su u okviru 4. prvenstvenog kola odneli fudbaleri Torlaka koji su slavili rezultatom 1:0, a isto ostvarenje ostvario je i Zemun koji je prvog dana meseca oktobra zabeležio trijumf rezultatom 2:1.

Istovremeno treba napomenuti da je ekipa Budućnosti tokom prvog dela šampionata na svom bunjištu primila svega pet pogodaka, a toliko puta se njihova mreža tresla samo u jednom susretu, kontrolnom meču protiv novobeogradskog IMT-a. Sa dva gola Lukovića i po jednim Radočaja, Stojanović i Kodžića, lider prvoligaškog karavana ostvario je ubedljiv trijumf rezultatom 5:2.

U listu strelaca za ekipu dobanovačke Budućnosti upisali su se Dimić i Lučić.

Foto: FK IMT

"Traktoristi" protutnjali kroz Dobanovce

 

I ovom pobedom fudbaleri IMT-a pokazali su da spremno dočekuju nastavak šampionata u okviru Prve lige Srbije i meč u Užicu protiv GFK Slobode koji je zakazan za 25. februar. Podsetićemo samo da Novobeograđani u nastavak takmičenja ulaze sa liderske pozicije i šest bodova suficita u odnosu na prve pratioce RFK Grafičar i Železničar iz Pančeva.

 

 

Istovremeno, Dobanovčani pred sobom imaju još tri nedelje priprema. Nastavak šampionata u okviru Srpske lige Beograd zakazan je za 4. mart, a već u prvom kolu ekipu Budućnosti očekuje veliko iskušenje, s obzirom da u Dobanovce stiže silno pojačana ekipa OFK Beograda.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading