VELIKA PRILIKA ZA VEČITE RIVALE: Najbolji igrač ABA lige ostaje bez kluba!

Autor:

Sport

09.02.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mogu li Crvena zvezda i Partizan da ovo iskoriste?

VELIKA PRILIKA ZA VEČITE RIVALE: Najbolji igrač ABA lige ostaje bez kluba!

Foto: Starsport

Luka Vildoza i Kevin Panter

Veliki problem potresa KK Zadar, uprkos sjajnom sezoni koju ima klub sa hrvatskog primorja.

Zadrani su ove godine igrali sjajnu košarku, naneli su jedini poraz Crvenoj zvezdi, i to u Beogradu, a nalaze se i na korak plasmana u Top 8 AdmiralBet ABA lige, ali to očigledno nije bilo dovoljno.

Ekipa je upala u tešku finansijsku situaciju, po ko zna koji put u proteklih nekoliko godina, a čini se da je ovaj put prekipelo i igračima i navijačima, koji su se ponadali da će konačno jedna sezona proći bez problema.

Kako prenosi “Zadarski list”, trebalo je da se održi sastanak upravnog odbora, predsednika kluba i gradskih vlasti, kada su se huligani okupili ispred hale i bacali topovske udare i dimne bombe.

Zatim je došlo i do incidenta ispred dvorane Jazine, pošto su prvo razbijena vrata na službenim prostorijama kluba, da bi potom došlo i do sukoba sa organima reda.

Čini se da je ovo bila "kap koja je prelilla čašu", pa je Luka Božić, ubedljivo najbolji igrač Zadrana, ali i cele ABA lige, zatražio raskid ugovora i dao ultimatum klubu.

Foto: Starsport

Luka Božić u dresu Zadra

Videćemo kako će se rešiti ova situacija, ali po svemu sudeći, sjajno krilo više nećemo gledati u dresu ovog kluba. Postavlja se pitanje i ko će biti najbrži i iskoristiti ovu situaciju, pa dovesti Božića u svoje redove.

Svakako da nema ekipe koja ne bi poželela ovakvog univerzalca u svojim redovima, nekog sa odličnim fizičkim predispozicijama, ali i osećajem za dodavanje, pa ne bi čudilo ukoliko bi se neki od najvećih kluba sa Jadrana odlučio da dovede sjajnog Božića.

Luka Božić ove sezone ima prosek od preko 22 poena po meču, uz skoro deset skokova, kao i šest asistencija, što mu je dovoljno za neverovatna 32 indeksna poena u proseku, po čemu je ubedljivo najbolji igrač lige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading