VOŽDOVAC PUCA OD OPTIMIZMA: Zvezda je šest puta skuplja od nas, ali fudbal je igra u kojoj David ima šanse protiv Golijata!

Autor:

Sport

09.02.2023

16:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni "zmajevi" u subotu od 14 časova dočekuju aktuelnog šampion u meču 21. kola Superlige Srbije.

VOŽDOVAC PUCA OD OPTIMIZMA: Zvezda je šest puta skuplja od nas, ali fudbal je igra u kojoj David ima šanse protiv Golijata!

Foto: Starsport

Slavlje fudbalera Crvene zvezde

Trener Voždovca Nikola Puača rekao je da je Crvena zvezda favorit u predstojećoj prvenstvenoj utakmici (subota 14.00), ali da će njegova ekipa pokušati da stvori priliku za dobar rezultat.

Republika

Foto: Starsport

FK Voždovac

- Očekuje nas težak duel protiv izuzetno kvalitetnog protivnika, koji raspolaže velikim fondom kvalitetnih fudbalera i praktično ima dva jaka tima. Svesni smo da je Zvezda veliki favorit, jer u svojim redovima ima odlične igrače, sa evropskim iskustvom - rekao je Puača, a zatim dodao:

- Mi se spremamo kao za svaku utakmicu i pokušaćemo da dođemo do svojih prilika za povoljan rezultat. Ovakve utakmice, u kojima mogu dodatno da steknu iskustvo, su veoma značajne za naše mlade igrače. Biće sigurno lepa, prava fudbalska atmosfera na Krovu - naveo je Puača.

Voždovac je na svom sajtu naveo podatak "transfermarkta" da je tim Zvezde procenjen na šest puta veću vrednost u odnosu na Voždovac, kao i da Zvezda ima desetinu skupih internacionalaca.

- A podatak da najplaćeniji igrač crveno-belih ima veću zaradu nego ceo tim najmlađe ekipe u prvenstvu, dovoljno govori o odnosu snaga. Ipak, fudbal je igra u kojoj David ima šanse protiv Golijata - navodi se na sajtu Voždovca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading