POSLEDNJI TRZAJ: Stanković u Sampdoriju doveo "španskog Ronalda"!

Autor:

Sport

09.02.2023

13:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Možda i poslednja šansa da se spasi sezona u Đenovi.

POSLEDNJI TRZAJ: Stanković u Sampdoriju doveo "španskog Ronalda"!

Foto: Profimedia

Fudbaleri Sampdorije, na čelu sa njihovim trenerom Dejanom Stankovićem, nalaze se u užasno teškoj situaciji, pošto su trenutno na 19. mestu italijanske Serije A, čak osam bodova udaljeni od zone opstanka.

Situaciju nije popravilo ni gostovanje Monci, gde je tim iz Đenove bio blizu velike pobede, ali ih je primljen gol iz penala u 99. minutu ostavio na samo jednom osvojenom bodu.

Sada su u Sampi morali da se okrenu radikalnim metodama, pa su poslednju šansu za spas sezone pronašli u Heseu Rodrigezu, nekadašnjoj velikoj nadi svetskog fudbala, a svojevremeno su ga čak poredili i sa Kristijanom Ronaldom.

Foto: Tanjug/AP

Hese Rodrigez u dresu Reala

Italijanski mediji prenose da je krilni napadač dogovorio petomesečnu saradnju sa timom iz Đenove, u koji dolazi kao slobodan igrač, što ima pravo i po isteku prelaznog roka.

Hese je prošlog meseca raskinuo ugovor sa turskim Ankaragudžuom, šest meseci ranije nego što je to ugovor predviđao, a jedini ko se osmelio da se upusti u avanturu sa Heseom je bio tim Dejana Stankovića.

Rodrigez je karijeru započeo u Realu iz Madrida, a igrao je još i za PSŽ, Stouk, Betis, Sporting, Las Palmas, odnosno za Ankaraguču. I pored odlične biografije, češće se isticao svojim ponašanjima van terena, gde je bio akter različitih skandala, pa je jasno da ovo pojačanje može Sampdoriji da se obije o glavu. Ali ekipa koja ima svega deset bodova posle 21. kola i nema previše mesta za razmišljanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading