VELIKO PRIZNANJE ZA DEKIJA: Stanković POSRĆE sa Sampdorijom, ali dobija NEOČEKIVANE pohvale!

Autor:

Sport

07.02.2023

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I pored toga što njegovom klubu ne ide kako je zamislio, srpski stručnjak čuo je reči koje mogu da mu imponuju.

VELIKO PRIZNANJE ZA DEKIJA: Stanković POSRĆE sa Sampdorijom, ali dobija NEOČEKIVANE pohvale!

Foto: Profimedia

Dejan Stanković

Fudbaleri Sampdorije nastavili su niz bez pobede.

Posle četiri vezana poraza četa Dejana Stankovića bila je na korak od tri boda, ali je Monca pogotkom sa bele tačke u 99. minutu srušila snove o pobedi i susret se završio 2:2.

Očigledno je da igrači Sampdorije još uvek nisu imali prilike da okuse sreću, s obzirom da nakon velike borbenosti igrači vraćaju u Đenovu bez trijumfa. Dejan Stanković posebno je emotivno podneo ovaj meč, pa se nije pojavio na konferenciji za medije na kojoj je dobio neočekivane pohvale od svog kolege Rafaelea Paladina.

- Pre meča sam rekao da će nam duel sa Sampdorijom biti teži nego onaj sa Juventusom i bio sam u pravu. U Seriji A se ništa ne podrazumeva. Moram da odam veliko priznanje igračima Sampdorije, posebno treneru Dejanu Stankoviću. Zaista su bili veoma dobri, svojski se bore za opstanak. Mi se nismo predavali, tim ima veliko srece, ne odustaje do poslednje sekunde. Za nas je bod zlata vredan i računa se kao pobeda kada je ostvaren na ovaj način - istakao je Paladino na pres konferenciji.

Republika

Foto: Profimedia

Dejan Stanković

 

Sampdorija se trenutno suočava sa ozbiljnim problemima, već mesecima se muči sa finansijama, plate kasne, a ukoliko se ne ispoštuje rok rizikuje da mu se oduzmu bodovi na tabeli Serije A. Upravni odbor Sampdorije započeo je procedure za rešanje krize, ali ostaje problem kratkog vremena.

Dug važi za četvrti kvartal iz prošle godine i sve je u rukama predsednika Masima Ferera. Ako nabavi novac, klub će imati kakvu-takvu šansu da izbori opstanak. Do kraja sezone potreban je ukupni kapital između 35 miliona i 50 miliona evra kako bi Samp isterao sezonu, da li kroz injekciju Ferera ili intervencije nekih od banaka. U suprotnom pretu mu crni scenario. Sampdorija se ionako nalazi u teškom problemu sa sportske strane, ima samo devet bodova iz 20 utakmica, odnosno isto toliko manje od Specije, prvog tima iznad crte. U slučaju kazne definitivno bi ispala u Seriju B.

Sampdorija je došla do 10. boda, Verona, koja je takođe ugrožena ima 14. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading