NE DIRAJTE MU PONOS! Stanković ODLAZI iz Sampdorije? Deki OTVORIO DUŠU posle novog teškog poraza!

Autor:

Sport

29.01.2023

08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Može li srpski strateg da napravi čudo u Đenovi?

NE DIRAJTE MU PONOS! Stanković ODLAZI iz Sampdorije? Deki OTVORIO DUŠU posle novog teškog poraza!

Foto: Profimedia

Srpski stručnjak Dejan Stanković muči veliku muku na klupi Sampdorije, a njegovi izabranici u subotu uveče doživeli su još jedan neuspeh, koji ih je dodatno udaljio od opstanka u Seriji A.

Sampa je poražena od Atalante rezultatom 2:0, a Deki je izjavio da će se za svojim momcima boriti za "ponos" do kraja prvenstva Italije.

- Momci su dali sve od sebe večeras. Hajde da više ne razmišljamo o ovom meču i pređemo na sledeći. I dalje verujem u opsanak, jer imamo ponos i ne predajemo se. Ne krijemo se, daćemo sve od sebe. Kvaljarela se trudi i pokušava da nađe svoj ritam. Njegovo iskustvo i osećaj za gol mogu biti krucijalni u nastavku sezone - rekao je Stanković.

Đenovljani su pretposlednji na tabeli italijanskog šampionata sa tek devet osvojenih bodova, osam manje od Sasuola, koji je prvi "iznad crte" sa utakmicom manje. U narednom kolu gostovaće Monci 6. februara.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading