SAMPA I STANKOVIĆ PONOVO RAZOČARALI: Đenovljani sve bliže Seriji B, Atalanta rutinski sa Misterovim pulenima!

Autor:

Sport

28.01.2023

22:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa sa Luiđi Ferarisa upisala treći uzastopni poraz u prventsvu, večeras za drugačiji ishod nije bilo ni promil šanse.

SAMPA I STANKOVIĆ PONOVO RAZOČARALI: Đenovljani sve bliže Seriji B, Atalanta rutinski sa Misterovim pulenima!

Foto: Profimedia

Dejan Stanković

Fudbaleri Atalante rutinski su savladali Sampdoriju u poslednjem meču subotnjeg programa 20. kola italijanske Serije A rezultatom 2:0 (1:0).

 

 

Očekivano, Boginja provincije je rutinski osvojila tri boda protiv jednog od glavnih kandidata za ispadanje. Osim malih problema na početku meča, Gasperinijev tim se nije mnogo mučio protiv Stankovićevih izabranika.

Golove za Atalantu postigli su Joakim Mele i Ademola Lukman. Danac je mrežu Emila Audera pogodio u 42. minutu, dok je fantastični Lukman prednost duplirao u 57.

Ekipa iz Bergama je novim trijumfom prišla drugoplasiranom Interu na samo dva boda zaostatka. Sampdorija Dejana Stankovića sve je bliža ispadanju u Seriju B. Đenovljani su upisali reći uzastopni poraz i sa samo devet bodova zauzimaju pretposlednju poziciju.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading