POVRATAK U EVROPU: Milojević i APOEL žele bivšeg reprezentativca Srbije! (FOTO)

Autor:

Sport

28.01.2023

21:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pominje se da ga neimenovani azijski klubovi mame primamljivim finansijskim ponudama, ali i da u redu stoje timovi sa Kipra i iz Mađarske, kao i njegovi bivši klub Legija.

POVRATAK U EVROPU: Milojević i APOEL žele bivšeg reprezentativca Srbije! (FOTO)

Foto: Starsport

Vladan Milojević

Ugledni poljski sajt "Pilka Nožna" tvrdi da je Aleksandar Prijović blizu povratka u evropski fudbal i da se ponude nižu. Pominje se da ga neimenovani azijski klubovi mame primamljivim finansijskim ponudama, ali i da u redu stoje timovi sa Kipra i iz Mađarske, kao i njegovi bivši klub Legija.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Prijović

Isti izvor navodi da bi nekadašnji reprezentativac Srbije mogao da napusti Vestern Junajted bez obeštećenja pošto je sa klubom u decembru izboksovao ukidanje otkupne klauzule od 2.000.000 evra. 

Legija ne bi imala novčana sredstva da isprati uslove koje Prijović ima u Australiji, ali bi to mogla delimično da kompenzuje kroz duži ugovor, na dve i po ili tri godine. Pored velikana iz Varšave, najinteresantnije je da u redu stoji i APOEL iz Nikozije koji trenira Vladan Milojević.

Uz APOEL pominje se i Apolon iz Limasola u kojem bi Prijoviću društvo mogli da prave Vukašin Jovanović i golman Aleksandar Jovanović. Među zainteresovanim kupcima su još Ferencvaroš i Puškaš Akademija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading