ZVEZDA I DELIJE SPREMAJU SPEKTAKL: Utakmica u čast Siniše Mihajlovića igra se naredne subote!

Autor:

Sport

28.01.2023

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači će imati posebnu koreografiju posvećenu Mihajloviću, a sve to sa stadiona "Rajko Mitić" gledaće porodica proslavljenog srpskog fudbalera, koju će aktuelni šampion Srbije ugostiti.

ZVEZDA I DELIJE SPREMAJU SPEKTAKL: Utakmica u čast Siniše Mihajlovića igra se naredne subote!

Foto: Instagram printscreen/crvenazvezdafk

Instagram printscreen/crvenazvezdafk

Crvena zvezda će u čast Siniše Mihajlovića prvu zvaničnu utakmicu od njegove smrti posvetiti svojoj legendi, a sudbina je htela da se sastane sa klubom u kojem se Mihajlović probio i stavio svoje ime na mapu jugoslovenskog fudbala – Vojvodinom (subota 16.00).

 

 

Prema nezvaničnim informacijama, fudbaleri Zvezde izaći će u posebnim dresovima u čast Mihajlovića, a verovatno će i igrači Vojvodine biti u specijalno dizajniranoj opremi kao omaž Siniši.

Takođe, navijači će imati posebnu koreografiju posvećenu Mihajloviću, a sve to sa stadiona "Rajko Mitić" gledaće porodica proslavljenog srpskog fudbalera, koju će aktuelni šampion Srbije ugostiti.

Podsetimo, legenda srpskog i svetskog fudbala, čovek koji je u dve sezone nosio dres Crvene zvezde i ostavio neizbrisiv trag, preminuo je u 54. godini života 16. decembra 2022. nako duge i iscrpljujuće borbe protiv leukemije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Udbaski aparat

28.01.2023 22:03

SLJIHTARE