POTRES U SRPSKOM FUDBALU: Dušan Tadić pojačava crveno-bele?

Autor:

Sport

09.02.2023

13:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukoliko do toga dođe, to bi bio jedan od najjačih transfera u istoriji srpskog fudbala.

POTRES U SRPSKOM FUDBALU: Dušan Tadić pojačava crveno-bele?

Foto: www.profimedia.rs

Dušan Tadić

Fudbalski klub Vojvodina je nedavno ozvaničila sporazum sa ekipom Bolonje, sa kojom će ubuduće imati poslovno-tehničku saradnju, pa je to bio i povod da Dragoljub Zbiljić. predsednik Vojvodine, priča za italijanski "Tutomerkato".

On je u opširnom intervjuu izrazio nadu da će novosadski crveno-beli uskoro ponovo postati šampioni.

- Posle 30 godina vreme je da opet budemo prvaci države - izjavio je Zbiljić, pošto je Vojvodina poslednji put šampion bila još 1989. godine.

Foto: Starsport

Dragoljub Zbiljić, predsednik Vojvodine

Jedan od članova šampionske generacije je bio i Siniša Mihajlović, što je bio povod da Zbiljić priča i o legendi srpskog i italijanskog fudbala.

- Prvo, hvala Crvenoj zvezdi što je organizovala emotivnu ceremoniju sa nama. Možda mlađi ne znaju, ali Miha je prvi profesionalni ugovor potpisao sa Vojvodinom i 1989. nas vodio do titule prvaka države. On je legenda kluba i svetskog fudbala, lider koji je ostavio dubok trag - istakao je predsednik Voše.

Zatim je i zagolicao maštu svih navijača Novosađana.

- Dušan Tadić je počeo karijeru kod nas. Otišao je prerano da bi ostavio veći trag. Možda bi na kraju karijere mogao da nam pomogne da osvojimo titulu. Bili bismo oduševljeni da ga vratimo nazad i da mu potom ponudimo i neku rukovodeću ulogu u klubu. Da, govorimo o kapitenu Ajaksa i reprezentazcije Srbije. Svaka ideja koja je njemu zanimljiva, odgovaraće i nama - istakao je predsednik Vojvodine.

Jasno je da je Tadić polako na zalasku karijere, pa možda njegov povratak u crveno-beli dres i nije neostvariva misija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading