VOJVODINA POKRENULA AKCIJU: Turnir u Mihinu čast! U Srbiju stižu Inter, Roma, Lacio, Sampdorija i Bolonja?

Autor:

Sport

04.02.2023

13:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijanski timovi bi odmeravali snage sa Crvenom zvezdom, Vojvodinom i Borovom.

VOJVODINA POKRENULA AKCIJU: Turnir u Mihinu čast! U Srbiju stižu Inter, Roma, Lacio, Sampdorija i Bolonja?

Foto: Tanjug/AP

Siniša Mihajlović

Dragoljub Zbiljić, predsednik FK Vojvodina, izneo je zanimljiv predlog da se u Beogradu i Novom Sadu tradicionalno održava turnir u čast Siniše Mihajlovića.

"Lale" u subotu gostuju Crvenoj zvezdi na startu prolećnog dela sezone Superlige Srbije, a ta utakmica biće posvećena nedavno preminulom levonogom bombarderu.

To je dalo ideju upravi novosadske "stare dame" da predloži turnir sa svim ekipama za koje je Miha nastupao u karijeri.

Republika

Foto: FK Vojvodina

Dragoljub Zbiljić

- Mi razmišljamo o jednom turniru, to će biti tema razgovora sa upravom Zvezde, gde bismo voleli i da Zvezda i Vojvodina budu domaćini turnira, i to seniorskih ekipa, gde bi učestvovali i svi klubovi u kojima je Siniša igrao. Da to postane tradicionalni turnir, da se jedna grupa igra u Beogradu, jedna u Novom Sadu i finale jedne godine u Beogradu, a jedne u Novom Sadu. Da na taj način čuvamo lik i delo - rekao je Zbiljić za "Telegraf".

Znajući da je Miha igrao za sedam timova tokom karijere, Borovo, Vojvodinu, Crvenu zvezdu, Romu, Sampdoriju, Lacio i Inter, falila bi jedna ekipa da se kompletiraju dve grupe, a to bi verovatno bila Bolonja, u kojoj je Siniša ostavio najdublji trenerski trag.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading