LUNA OTKRILA DETALJE POROĐAJA! Otišla je da se porodi prirodno, a onda se beba OKRENULA i morala je na CARSKI REZ: Bila sam budna!

Autor:

Zabava

04.02.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani otkrila je detalje svog porođaja.

LUNA OTKRILA DETALJE POROĐAJA! Otišla je da se porodi prirodno, a onda se beba OKRENULA i morala je na CARSKI REZ: Bila sam budna!

Foto: Instagram.com

Luna Đogani i Marko Miljković imaju ćerku Miu koja je donela radost i sreću u njihove živote. Kada je otišla na porođaj mislila je da će se poroditi prirodnim putem, ali na kraju je Miu na svet donela carskim rezom jer se beba u poslednjem trenutku okrenula i bilo je sigurnije.

Ona je sada pričala o svom iskustvu sa Filipom Reljićem i otkrila da je bila budna tokom porođaja.

- Je l' boli? Pošto ti je prvi put? - pitao je Reljić.

- Pa ne, samo nervira, grebuckanje, pecka, malo se stegneš, okej je - rekla je Luna.

Republika

Foto: Instagram/luna_djogani

Luna Đogani o porođaju

- Je l' boli više od porođaja?

- Pa ne! Ja nisam osećala bol, doduše, ja sam išla na carski rez, tako da me nije bolelo, ali bila sam budna - rekla je Luna, što je Filipa iznenadilo.

- Bila si budna?

- Da, dok su me sekli. Tako sam ja tražila, jer sam htela prva i odmah da vidim bebu. Čula sam kako se to seče, to je malo neprijatno, anesteziolog mi je odvraćao pažnju, pričao se sa mnom i onda mi je bilo lakše - rekla je Đoganijeva. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading