SLOGA KRENULA SA PRIPREMAMA: Dosta novih lica, kako u igračkom tako i u stručnog štabu!

Autor:

Sport

04.02.2023

13:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipi iz Kraljeva predstoji velika borba za opstanak u ligi.

SLOGA KRENULA SA PRIPREMAMA: Dosta novih lica, kako u igračkom tako i u stručnog štabu!

Foto: Privatna arhiva/Denis Jovan

Sloga ove sezone beleži slabe rezultate u Srpskoj ligi Zapad. U prvih deset kola uspeli su da sakupe samo četiri boda.

Republika

Situacija kod bodovnog salda se popravila u poslednjih pet mečeva jesenjeg dela kada su upisali i prvu pobedu. Na zimsku pauzu otišli su sa poslednje pozicije i deset bodova. Stanje na tabeli je takvo da se poslednjih pet ekipa nalaze u razmaku od četiri boda.

Na proleće se očekuje velika borba za opstanak u ligi. Sloga će u drugom delu sezone pored promena u igračkom kadru ući i sa novim stručnim štabom. 

Za glavnog trenera postavljen je Dejan Srdić, njegov prvi asistent će biti Denis Jovan, kondiciju igrača održavaće Marko Pantović, dok će za čuvare mreža biti zadužen Aleksandar Božović. 

Kontaktirali smo Denisa koji nam je u kratkom razgovoru izneo svoje prve impresije o novom klubu. 

- Ovde sam već bio prošle godine, tada sam radio sa Dušanom Đokićem. Za grad, kao i klub me vežu jako lepe uspomene iz tog perioda. Kada sam dobio poziv Sloge, nisam previše razmišljao o ponudi, vrlo brzo smo se dogovorili - na početku razgovora istakao je pomoćni trener Sloge. 

I u prvom mandatu je klub bio u donjem delu tabele?

- Situacija nije nimalo naivna, očekuje nas velika borba do zadnjeg kola, kako bi se izborio opstanak u srpskoligaškom društvu. Optimista sam, i verujem da možemo to da uradimo. Najvažnije je da dobro selektiramo, a zatim i pripremimo eipu za nastavak prvenstva. Ukoliko se dobro radi, opstanak se neće dovoditi u pitanje. 

Republika

Foto: Privatna arhiva/Denis Jovan

Dimitrić - Denis - Despotović

U Kraljevo su stigla i vama dobro poznata lica iz Jagodine?

- Tako je, Marko Despotović i Aleksandar Dimitrić su stigli u naše redove. Despotović će nesumnjivo biti jedno od krucijalnih pojačanja u ovom prelaznom roku. 

Jovan je za sada u karijeri radio kao pomoćni trener Jagodine, Voždovca U19, Radničkog (Sombor) i Sloge iz Kraljeva u kojoj će biti i u predstojećem periodu. Po našim informacijama bilo je posle Jagodine i drugih ponuda, ali je Denis odlučio da se vrati u dobro poznatu sredinu. Jedan deo karijere je bio i skaut u Radnika iz Surdulice. 

Sloga operaciju opstanak počinje na gostovanju ekipi Mihajlovac. U prvom susretu u Kraljevu odigrali su meč bez golova.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading