NJEGOV HIT IZ DEVEDESETIH SVI STE PEVALI, A ONDA JE NESTAO IZ JAVNOSTI! Izgubio je krov nad glavom i krenuo od nule! Evo gde je danas (VIDEO)

Autor:

Zabava

04.02.2023

13:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Giran Dimitradijus Dima proslavio se čuvenim hitom "Nije mene dušo ubilo" devedesetih godina!

NJEGOV HIT IZ DEVEDESETIH SVI STE PEVALI, A ONDA JE NESTAO IZ JAVNOSTI! Izgubio je krov nad glavom i krenuo od nule! Evo gde je danas (VIDEO)

Foto: PrintscreenJutjub/TIOLI Records

Pevač Goran Dimitrijadis Dima početkom desedesetih napravio je pravu pometnju na muzičkoj sceni kada je otpevao svoj čuveni hit "Nije mene dušo ubilo". Međutim, nakon toga uspeha on nestaje iz javnosti. 

- Sve te poslove sam imao bez praktično ikakve reklame, samo zahvaljujući toj pesmi. Inače, nikada nisam hteo da snimam po svaku cenu. Ja ne shvatam to da neko proda njihvu ili neko drugo imanje da bi snimio CD. Ja muziku nikada nisam doživljavao kao trgovinu - pričao je Dima svojevremeno za medije i otkrio da je imao veliku nezgodu:

Republika

Foto: PrintscreenJutjub/TIOLI Records

Goran Dimitrijadis Dima - "Nije mene dušo ubilo"

-  Dvehiljadite godine mi je izgorela kuća. Skroz - prisetio se Dima što ga je zaustavilo od daljih ulaganja:

 - Uložio sam svu snagu i svu volju da ponovo napravim kuću, ali to je trajalo. Na kraju sam napravio dve kuće, svojim poštenim radom. Zato i nisam ulagao u muziku, u pesme - ispričao je Dima tada za medije.

Ovako pevač sada izgleda:

 

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Laki

04.02.2023 14:34

Napio sam se kada sam prvi put cuo tu pesmu i jos se nisam otreznio :-)