AKO SE NEKO OSEĆA DOBRO DA SE RAZVLAČI PO NOVINAMA, ONDA JE I MENI DOBRO! Željko Vasić ŽESTOKO OPLEO po kolegama!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Željko Vasić nije štedeo svoje kolege pevače!

AKO SE NEKO OSEĆA DOBRO DA SE RAZVLAČI PO NOVINAMA, ONDA JE I MENI DOBRO! Željko Vasić ŽESTOKO OPLEO po kolegama!

Foto: E stock

Pevač Željko Vasić otkrio je za Republiku da su mu članovi porodice najveći kritičari, a govorio je i o odnosu sa medijima i žestoko opleo po kolegama.

Kako je istakao na početku razgovora publika je najmerodavniji žiri kada je njegova muzika u pitanju, dok ga porodica nimalo ne štedi.

- Porodica se uglavnom ne slaže sa mnom. Oni su moji najveći kritičari I to je dobro zato što su to dva različita života i pogleda na svet. Držim se toga da svako treba da se bavi svojim poslom - ističe pevač. 

Kako kaže, sa medijima ima najčistiji odnos.

- Uvažavam i poštujem medije, ali isto tako očekujem da i oni mene poštuju - kaže Željko, pa dodaje da je puno puta prećutao o nekoj estradnoj temi ne želeći da se oglašava. 

Republika

Foto: E stock

Željko Vasić

- Nisam dežurni sudija, ne želim nikome da držim pridiku, ali ako me pitate za stav potpuno je nebitno šta ću da kažem, da li ću da podržim nešto ili ne. Moje kolege generalno previše sebe daju na značaju. Neko može da voli moju muziku, ali ne mora da voli moj stav - rekao je pevač.

Na pitanje šta misli o kolegama, da li oni preteruju u nečemu da bi došli do popularnosti, Željko je bio surovo iskren.

- Razumem to, ali svako bira svoj put i način komunikacije. Ne mogu da sudim o tome. Ako se neko oseća dobro da se razvlači po novinama, pritom da to bude fejk, da gleda svoje prijatelje u oči i da oni čitaju laži, ako je njima dobro onda je i meni. Mislim da imam najčistiji stav sa medijima, ništa ne krijem, može samo da im se ne sviđa moj odgovor - zaključio je Vasić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading