TANJA NIJE ELOKVENTNA, NE KORISTI PAMETNO: Tanja Savić uhvaćena u komšiluku, susedi razvezli jezik o njoj! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.01.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije Tanje Savić otkrivaju sve detalje o pevačici.

TANJA NIJE ELOKVENTNA, NE KORISTI PAMETNO: Tanja Savić uhvaćena u komšiluku, susedi razvezli jezik o njoj! (FOTO)

Foto: printscreen/youtube.com

Pevačica Tanja Savić uvek rado govori o svom rodnom gradu Smederevu, a čini se da i njeni sugrađani nju obožavaju. Većina ima veoma lepe reči za pevačicu.

- Tanja je ovde jedna od najomiljenijih komšinica. Još uvek je nisam videla neraspoloženu ili bez osmeha. Žena pleni dobrotom i harizmom. Rado se javi, čak stane da popriča ako ima vremena. Viđam je u društvu sestre i sinova uglavnom. Iskreno, mi ovde svi komentarišemo da je šteta ako se ne uda ponovo. Ne treba da se osvrće na prošlost, ako je jednom bilo loše, sigurno neće i drugi put da joj se zalomi takav ludak - rekla je jedna komšinica.

Foto: Republika

Tanja Savić

 

- Ovde svi mi jako volimo našu Tanjicu. Ponosni smo na nju i na njen uspeh. Još od takmičenja “Zvezde Granda” smo znali da će postati jedan dan ovo što je sada. Sinovi su joj preslatki na nju. Oni su divna porodica, sve ih volimo. Kažu da je neodgovorna što se posla tiče ponekad, da je lenja da snima ali izgleda da se opametila - navela je druga mlađa komšinica za Blic.

Ipak, postoje i oni koji je kude, tačnije imaju neke savete za nju što se tiče njene karijere.

- Dobra je ona, ali ne deluje elokventno, da me ne shvatite pogrešno. Mogla je da bude naslednica Cece i Brene da je bila pametna. Popović ju je favorizovao ali je ona bila neodgovorna, a onda se preselila u Australiju. Ima i harizmu i stas i glas, ali dugo ih nije pametno koristila. Sada se trgla nakon razvoda ali su došle i neke nove zvezde - kazao je jedan gospodin dok se žena koja je sedela do njega nadovezala:

Foto: ST/N. MANDIĆ, ATA Images

Tanja Savić slike

 

- Viđamo je bez šminke, veoma je opuštena i bez kompleksa. Prijatna je i uživo mnogo lepša i zgodnija nego preko televizije. Deluje kao da nije pevačica, uvek ležerno obučena. Posvećena je sinovima, upisala ih je ovde u državnu školu. Svaka joj čast na tome. Deci treba usaditi vrednosti koje valjaju i kojih danas malo ima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Branko

27.01.2023 19:54

Dobra pevaljka ali loša osoba.