DIRLJIV GEST ZVEZDINOG ŠPICA: Aleksandar Pešić poslao pomoć Turskoj posle STRAVIČNOG zemljotresa!

Autor:

Sport

09.02.2023

14:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji igrač Karagumruka je odlučio da pomogne turskom narodu.

DIRLJIV GEST ZVEZDINOG ŠPICA: Aleksandar Pešić poslao pomoć Turskoj posle STRAVIČNOG zemljotresa!

Foto: FK Crvena zvezda

Aleksandar Pešić u prodoru

Katastrofalan zemljotres, jačine 7.8 stepeni Rihterove skale, pogodio je u ponedeljak Tursku i Siriju, i odneo za sada preko 10.000 žrtava, iako se strahuje da će taj broj na kraju biti nekoliko puta veći.

Brojni poznati sportisti su odlučili da pošalju pomoć nastradalom narodu Turske, a poslednji u nizu je i špic crveno-belih.

Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Pešić uplatio je značajan novčani iznos na račun koji je otvoren kao vid humanitarne pomoći za nastradale, saznaje "Kurir". Iz organizacije su zatim odmah iskoristili taj novac da bi kupili medicinsku opremu, hranu, odeću za decu, žene i muškarce, ćebad, sredstva za higijenu i brojne druge stvari koje su trenutno neophodne.

Foto: FK Crvena zvezda

Aleksandar Pešić i Aleksandar Katai u dresu Zvezde

Napadač nije želeo da ističe sebe, niti iznos sume koju je darovao u prvi plan, ali se spekuliše da se radi o ozbiljnom novcu, koji je iskorišćen za pomoć, na čemu mu je narod Turske izuzetno zahvalan.

Aleksandar Pešić je u Crvenu zvezdu prošlog leta stigao iz turskog kluba Karagumruk u transferu vrednom 1.000.000 evra. Pešić je u ovom klubu igrao sjajno, postigao je 14 golova, na 31 odigranom meču za Karagumruk, čime je na kraju i zaslužio povratak na Marakanu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading