DELIJE LUDUJU OD SREĆE: Crvena zvezda dobila brutalnog TERMINATORA u napadu!

Autor:

Sport

22.01.2023

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajne vesti za navijače crveno-belih.

DELIJE LUDUJU OD SREĆE: Crvena zvezda dobila brutalnog TERMINATORA u napadu!

Foto: Starsport/montaža

Marakana

Fudbaleri Crvene zvezde upisali su četvrtu pobedu u isto toliko mečeva na pripremama u Turskoj, pošto su posle preokreta savladali ekipu Dinama iz Tbilisija sa 3:2 (1:2).

Gubili su crveno-beli na poluvremenu, zabrinuli su svoje navijače, ali su golovima Pešića i Ivanića u drugom delu igre na kraju savladali gruzijsku ekipu i stigli do trijumfa.

Ipak, mnogo bitnija vest za navijače Crvene zvezde jeste da ovaj tim polako, ali sigurno, dobija novo zaštitno lice u napadu, a u pitanju je Jovan Mijatović.

Momak rođen 2005. godine je učestvovao u prvom golu Crvene zvezde na ovom meču, kojim je četa Miloša Milojevića, stigla do vođstva, pošto je sjajnim dodavanjem proigrao Aleksandra Pešića, kom kasnije nije bilo teško da savlada golmana protivničke ekipe.

Mijatović je ove sezone debitovao u crveno-belom dresu, nakon što je bio na pozajmici u ekipi Grafičara. Odigrao je do sada tri meča u Superligi Srbije, protiv Kolubare, Mladosti i Radnika, a takođe je dobio priliku i da dva puta zaigra u Ligi Evrope, protiv Ferenvaroša i Trabzona.

I dalje ima samo 18 godina, ali se čini da će Crvena zvezda u budućnosti da se oslanja na malog Jovana Mijatovića, a samo je pitanje vremena kada će ovaj napadač zacementirati svoje mesto u timu srpskog šampiona i kada će trener Milojević početi da mu češće daje priliku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading