ZVEZDAN JE PSIHOPATSKA LIČNOST! Ekskluzivni papiri otkrivaju zastrašujuću istinu o strukturi ličnosti Slavnića

Autor:

Hronika

09.02.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Slavnić, koji je u klubu "4 Sobe" u Beogradu ubio Olivera Jovanovića emotivno je nezrela psihopatski strukturisana ličnost, pokazuje dokumentacija do koje je došao portal Republika.

ZVEZDAN JE PSIHOPATSKA LIČNOST! Ekskluzivni papiri otkrivaju zastrašujuću istinu o strukturi ličnosti Slavnića

Foto: SHUTTERSTOCK, D. Kadić

Prema našim informacijama, upravo ta oklnost uzeta je kao olakšavajuća kada je sud donosio presudu o ovom zločinu koji se odigrao 7. marta 1998. godine.

U zastrašujućim ocenama Zvezdanove ličnosti navodi se da je Slavnić dete razvedenih roditelja i da je od jedanaeste godine pripao majci na čuvanje i vaspitanje.

 
- Kao olakšavajuću okolnost sud je uzeo i delimično priznanje okrivljenog, kao i da se nakon Oliverove smrti predao policiji, predao pištolj, ali uzeta je i činjenica da ga oštećeni Uglješa Vlajković nije pridružno krivičnom gonjenju - ističe se u papirima koje novinarski tim Republike danonoćno proučavao.

Podsetimo, Republika je već objavila deo dokumentacije koja nedvosmisleno pokazuje da je Slavnić kobne noći počinio bar tri krivična dela i da je bio potpuno svestan onoga što čini.

O svemu tome detaljnije možete čitati u posebnom tekstu.

Važna napomena

Strogo je zabranjeno korišćenje teksta ili delova teksta kao i fotografija bez prethodnog odobrenje redakcije portal Republika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zorica

10.02.2023 06:30

Psihopata je opasnost za život zadrugara.