SUROVA OSVETA ZVEZDE: Crveno-beli PREGAZILI Zadar! Nedović SIPAO bez milosti, vratio se Martin

Autor:

Sport

12.02.2023

18:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tim sa Malog Kalemegdana ostvario je ubedljiv trijumf u dvorani "Krešimir Ćosić".

SUROVA OSVETA ZVEZDE: Crveno-beli PREGAZILI Zadar! Nedović SIPAO bez milosti, vratio se Martin

Foto: Starsport

Detalj sa meča Crvena zvezda - Zadar

Košarkaši Crvene zvezde osvetili su se Zadru za poraz iz prvog dela sezone, pošto su u dvorani "Krešimir Ćosić" pobedili rezultatom 95:76 (22:18, 25:13, 26:25, 22:20).

Uvodna četvrtina utakmice 19. kola AdmiralBet ABA lige bila je ujednačena, a na njenom kraju su gosti vodili četiri razlike (22:18). Međutim, crveno-beli su drugu deonicu otvorili serijom 9:0, čime su došli do +13, a do kraja meča Zadar više nije prišao ni na jednocifreni zaostatak.

Rezultat na poluvremenu je bio 47:31 za Zvezdu, a početkom drugog poluvremena je bilo i do tada maksimalnih +22 (55:33).

Od tog momenta je jedino pitnaje bilo kolika će razlika biti na kraju, a tim sa Malog Kalemegdana je meč okončao trijumfom od 95:76.

Najzaslužniji za pobedu Crvene zvezde bio je Nemanja Nedović sa fantastičnih 29 poena. Osim njega, dvocifreni su bili još Luka Mitrović sa 13, Ognjen Dobrić koji je postigao 12 i Fakundo Kampaco sa deset poena. Uz to, Argentinac je imao i devet asistencija.

Takođe, značajno za branioca titule je da se na parket posle povrede vratio i centar Hasan Martin. On je na parketu proveo pet minuta i za to vreme je upisao dva poena i jednu uhvaćenu loptu.

Na drugoj strani se očekivano istakao Luka Božić sa 25 koša, 21 je imao Dario Drežnjak, a 13 Antonio Jordano.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading