CIBONA BILA PRED GAŠENJEM? Hrvat SUROVO iskren: Plate se ne isplaćuju MESECIMA, ciljevi se menjaju!

Autor:

Sport

12.02.2023

13:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zagrepčani su nastavili sa katastrofalnim rezultatima, a šef stručnog štaba Josip Sesar otkrio je malo poznate detalje.

CIBONA BILA PRED GAŠENJEM? Hrvat SUROVO iskren: Plate se ne isplaćuju MESECIMA, ciljevi se menjaju!

Foto: Tanjug

Josip Sesar

Ekipa Cibone nije uspela da dođe do pobede ni u 19. kolu Admiralbet ABA lige.

Split je u hrvatskom derbiju bio bolji i pobedio rezultatom 90:72, a trener Cibone nakon što je izneo svoj utisak o samom meču, iskoristio je priliku da se izjasni povodom velikih problema sa kojim se klub suočava.

 

 

- Znate u kakvoj je situaciji klub, bilo je upitno hoće li ga biti ili neće. Da li mislite da to ne utiče na igrače? Ovde su ljudi od kojih neki nisu dobili platu pet ili šest meseci, a neki sedam ili osam. Imam potrebu to da kažem. Ovim momcima treba podrška i treba biti pozitivan u ovom trenutku. Znam, nije lako ni gasiti sve te požare, ali momci su razumni i znaju šta je to. U interesu mi je da ih zaštitim, ovo što smo do sada napravili je više nego što je iko ovdje od vas očekivao. Otvoren sam za kritiku, kao i što sam rekao da je utakmica protiv Mege bila najgora u istoriji Cibone. Ali treba reći i ovo što sam sada s vama podelio - istakao je Josip Sesar.

Cibona je do sad upisala devet pobeda i 12 poraza, a Sesar smatra da je ekipi dovoljan još jedan trijumf za opstanak u Admiralbet ABA ligi.

- U ovom klubu igraju momci koji su do zadnjeg čekali da bi došli u Cibonu. Imali su veliku želju da igraju u Ciboni. Na samom startu je bila priča da li ćemo moći da ostvarimo jednu pobedu. Onda se nakon par pobeda stvorila priča da možemo u plej-of. Ne, nama treba još jedna pobeda za opstanak. Cilj uoči sezone je bio opstanak u ABA ligi – izbegavanje posljednjeg mesta, a predzadnje bi bilo super. Drugi cilj je da se u prvenstvu uđe među četiri - zaključio je Sesar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading