ULIČARSKI NAPAD SERGEJA TRIFUNOVIĆA NA PREMIJERKU: Poslušajte kako takozvana "građanska Srbija" poštuje prava LGBT! (VIDEO)

Autor:

Vesti

12.02.2023

13:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji predsednik i aktuelni član Pokreta slobodnih građana Srbije Sergej Trifunović, kome su puna usta evropskih vrednosti i poštovanja prava manjina, uveredio je sve pripadnike gej populacije.

ULIČARSKI NAPAD SERGEJA TRIFUNOVIĆA NA PREMIJERKU: Poslušajte kako takozvana "građanska Srbija" poštuje prava LGBT! (VIDEO)

Foto: printscreen

Iako se u javnosti predstavlja kao zagovornik politike tolerancije prema manjinama, uključujući i seksualne manjine, Sergej Trifunović u praksi najperfidnije sve gejeve u Srbiji.

Trifunović je, naime, sa zrenjaninskim bendom PUF (Pokret ujedinjenih fantoma), snimio pesmu u kojem se besrpizorno ruga premijerki Ani Brnabić.

Kako izgleda uličarski napad Trifunovića, pogledajte u video snimku.

Inače, čak i najostrašćeniji protivnici politike predsednika Aleksandra Vučića i premijerke Ane Brnabić zgroženi su Trifunovićevim uličarskim ispadom.

Reagovao je čak i advokat Čedomir Stojković koji je ocenio da je Trifunovićev ispad odraz teškog primitivizma.

- Ana Brnabić je užasno loša premijerka po mnogo čemu. Ali ruganje njenoj seksualnosti od strane javnih ličnosti će zauvek biti odraz teškog primitivizma prostakluka i podlosti POSEBNO ako ste "opozicija" koja bi morala dati primer bolji od vlasti: "evo mi smo bolji". Al avaj - napisao je na Tviteru.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (128)

Loading
Milos

12.02.2023 13:19

Covek je dokazano za hospitalizaciju pod hitno.

Milica

12.02.2023 13:21

Takozvani glumac, koji svaku priliku koristi da pokaže svoje nevaspitanje i neobrazovanje. Sada je stvarno pokazao svoje pravo lice.

Minja

12.02.2023 13:21

Sergej Trifunovic je tezak klovn (izvinjavam se klovnovima na uvredi) koji je odavno zreo za ludnicu.

Ana

12.02.2023 13:22

Covek je primitivan .