KADIROV ČOVEK OTROVAN! General Alaudinov dobio pismo sa OTROVNOM MATERIJOM!

Autor:

Svet

13.02.2023

11:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegovo zdravlje nije ugroženo, kaže Kadirov.

KADIROV ČOVEK OTROVAN! General Alaudinov dobio pismo sa OTROVNOM MATERIJOM!

Foto: Telegram/Ramzan Kadirov

Čečenski lider Ramzan Kadirov objavio je na svom Telegram nalogu da je pomoćnik Čečenske republike, komandat snaga "Ahmat" i zamenik komandanta 2. armijskog korpusa, Apti Alaudinov otrovan pre nekoliko dana.

Kadirov je napisao i da je on sada u redu i da mu zdravlje nije ugroženo.

- Alaudinov ađutant je 8. februara dobio koverat sa porukom za generala. Ispostavilo se da je pismo zasićeno otrovnom materijom. Apti Aronovič je to shvatio po specifičnom mirisu i na vreme je preduzeo mere: oprao je ruke i oprao nosnu šupljinu. Tako su radili i ađutanti generala, koji su bili u kontaktu sa kovertom. Otrovani su primljeni u sanitetski bataljon, gde su veštim i kompetentnim postupcima starešine i dvojice sanitetskih boraca, od kojih se jedan ispostavilo da je profesionalni toksikolog, izbegnute teške posledice - napisao je lider Čečenije.

Oni su sada u moskovskoj bolnici i oporavljaju se, dodaje.

- Lekari sprovode sve neophodne procedure. Specijalisti su uzeli uzorke biološkog materijala za analizu i identifikaciju otrovne materije. Paralelno se vodi istraga o pokušaju atentata, identifikacija umešanih. Rezultati su već tu - kaže Kadirov.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading