DEVOJČICA UNIŠTILA OCA: Našla nešto čudno u automobilu, kada je pokazala majci ona NIJE MOGLA DA DOĐE DO DAHA!

Autor:

Lifestyle

09.02.2023

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pomislila da je našla grudnjak.

DEVOJČICA UNIŠTILA OCA: Našla nešto čudno u automobilu, kada je pokazala majci ona NIJE MOGLA DA DOĐE DO DAHA!

Foto: pexels.com

Jedna devojčica pronašla je navodno odevni predmet i time dovela oca u neprijatnu situaciju ili je možda, malo reći neprijatnu. Devojčica je našla "brushalter" u automobilu svog tate i odmah otišla kod majke.

- Mama, zašto si ostavila grudnjak u tatinom automobilu? - pitala je devojčica.

Možete zamisliti šokiranu reakciju majke kada je ćerka to pitala, uzimajući u obzir da se tu nije vozila već dugo kao i da grudnjak nikako ne može biti njen. Majka je prebledela, a otac je gledao izbezumljeno. Iako je otac govorio da nema šanse da je našla grudnjak, trunka sumnje nikako nije mogla da nestane. Posle vremena i vremena rasprave, žena nikako nije mogla da se smiri. Zato, odlučila je da ode u garažu i pogleda šta je to njena ćerka našla kako bi mužu natraljala na nos. Ipak, kada je shvatila na šta je mislila njena ćerka odahnula je!

Foto: Shutterstock

Muškarac i žena se svađaju

Devojčica je zapravo videla zaštitnu masku koju smo do skoro pa svi nosili po džepovima, pa je od toga pomislila da je grudnjak. Iako situacija uopšte nije bila naivna, ubrzo su se strasti primirile, a kasnije su se svi kod kuće smejali ovome. 

Ipak, koliko god bilo komično žena nije tako lako prihvatila prevaru ni kao mogućnost.

Njegova objava izazvala je mnogo komentara na mrežama, svi su se nasmejali iako ovoj ženi sigurno u tom momentu nije bilo do smeha, piše "Espreso".

Šta biste vi uradili da ste na njenom mestu?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading