DECI NE DAM DA SPAVAJU: Naizgled bizaran razlog ove majke podržali roditelji, evo zbog čega

Autor: N.J.

Lifestyle

08.02.2023

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova majka napravila je opštu buru na mrežama kada je otkrila šta zabranjuje deci.

DECI NE DAM DA SPAVAJU: Naizgled bizaran razlog ove majke podržali roditelji, evo zbog čega

Foto: Instagram/ tc.huck

Tara Hak preduzela je za mnoge nerazumljiv korak. Naime, ona je izbezumila korisnike društvenih mreža kada je otkrila šta zabranjuje deci. I možda ćete prvo pomisliti da zabranjuje slatkiše ili crtane filmove, a ona zapravo zabranjuje deci da spavaju na drugom mestu osim kod njih kući. Odnosno, deci nije dozvoljeno da prespavaju kod drugara iz škole zbog čega je mnogi osuđuju i tvrde da im uništava detinjstvo.

- Nepopularna roditeljska mišljenja: Ne dopuštam spavanje, škola i kućni poslovi moraju buti gotovi, ne ograničavam vreme ispred ekrana, i ako ne budu jeli ono što ja jedem, neće jesti uopšte - rekla je ona.

Ova izjava pogodila je roditelje pravo u živac.

- Ljudi mi šalju ružne poruke, žele mi smrt, a sve zato što ne dopuštam spavanje - objasnila je nakon što je njen video o roditeljstvu postao viralan.

Foto: Instagram/ tc.huck

Mama Tara se snima

Mama je pojasnila da dopušta svojoj djeci da se zabavljaju i odlaze kod prijatelja, ali pre spavanja ih mora pokupiti.

 - Ne znaš šta će se dogoditi i to nema nikakve veze s tim što ja ne verujem svojoj deci. Nema to veze s tim što ja ne želim da se moja deca zabavljaju, nema veze ni sa čim osim sa činjenicom da ne možeš biti siguran da se tvojoj deci nešto neće dogoditi u tuđoj kući. Čak i ako verujete tim ljudima da bi kod njih mogli ostati i starija braća i sestre, roditelji, prijatelji, postoji milion drugih faktora. Postoji previše drugih faktora zbog kojih nisam spremna da rizikujem sigurnost svoje dece da bi prespavali - istakla je.

Pedijatar Sara Daglas rekla je za "Tudej" da bi roditelji trebalo da budu oprezni kao i da je normalno da se boje seksualnog napada, droge, alkohola i maltretiranja koji se događaju i tokom spavanja.

Mnogi su je kritikovali i istakli kako uništava detinjstvo deci, kao i da će joj deca tek postati problematična zbog svih ograničenja koja imaju, piše "Dejli mejl". Takođe, drugi su je podržali i rekli da nikada neće dopustiti da dete spava kod prijatelja ako znaju da imaju problematične roditelje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading