EVO ZBOG ČEGA SAMA ČUVAM DECU: Dadilja objavila šta radi sa tatama nakon što deca odu na spavanje - NEVERICA!

Autor: N.J.

Lifestyle

07.02.2023

11:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova dadilja više brine o tati nego o deci.

EVO ZBOG ČEGA SAMA ČUVAM DECU: Dadilja objavila šta radi sa tatama nakon što deca odu na spavanje - NEVERICA!

Foto: TikTok/ Yourlittlecutiee

Arijan Dejvis bebisiterka

Bebisiterka Arijan Dejvis (19) voli da brine o deci, a još više o njhovim tatama. "Razlog zašto volim da brinem o deci“ - objavila je studentkinja kao video na TikTok - u i istakla svoje namere.

- Plaćena si za igranje sa decom. A kada oni odu u krevet, onda mogu da se pobrinem za samohrane tate - istakla je ona.

I to nije sve, ona je pokazala kako je obučena kada čuva decu. U uskim helankama i kratkom topu istakla je potpuno sve obline. Dok je u videu postavila pitanje da li bi je neko zaposlio, sam komentar naišao je na brdo osuda i reakcija. Na sve to ona je provokativno zaplesala u ogledalu dečje sobe i pokazala čime raspolaže.

Foto: TikTok/ Yourlittlecutiee

Kada je uspavala decu Arijan se provokativno snima u sobi

- Samohrani otac deteta kog čuvam kaže mi da danas izgledam posebno dobro i pita želim li da ostanem na večeri - objasnila je ona.

Šokantno, ili pak ne, još zainteresovanih očeva javilo se da pita može li da im čuva decu, dok su drugi komentarisali kako bi je rado zaposlili. Ipak, žene nisu bile tako blagonaklone prema njoj, te su neke istakle kako je upravo ovo razlog zašto im nijedna ženska osoba ne čuva decu.

Foto: TikTok/ Yourlittlecutiee

Arijan - Studentkinja koja je čuva decu

- Ovo je razlog zašto imam kamere kod kuće - rekla je jedna mama.

- Koliko tata ovde govori da ona može paziti na njihovu decu - očigledno, tate ne mare ko je u blizini njihove dece sve dok njima to koristi - prekorila ih je osoba u komentarima, piše “Njujork post“.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Lllls

10.02.2023 10:47

Ne mozete svoditi dadilje na ovu ekstremnu osobu, koja je jos i sama dete(19).Ovo je vise tekst o ocevima i njihovim moralnim vrednostima.