U CARU NIKO NE ODUSTAJE: Dušanić je stigao u njihove redove sa istim stavom!

Autor:

Sport

07.02.2023

10:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanje na tabeli nije sjajno, ali niko ne planira da olako odustane.

U CARU NIKO NE ODUSTAJE: Dušanić je stigao u njihove redove sa istim stavom!

Foto: Privatna arhiva/Uroš Dušanić

Dušanić zna fudbal

Ekipa Car Konstantina se prošle sezone ekspresno vratila u srpskoligaški karavan, ali situacija na polusezoni nije sjajna.

Republika

Carevići su na zimsku pauzu otišli sa poslednje pozicije na tabeli, sa samo jednim osvojenim bodom. I pored lošijeg prvog dela sezone, niko u klubu ne planira da se olako pomiri sa ponovnim vraćanjem u Zonu Centar

Uprava Cara vredno radi kako bi na proleće izašla u dosta jačem sastavu, i kako bi pokušala da napravi neverovatan povratak. S tim u vezi ovih dana je i zvanično dogovoren dolazak Dušanić Uroša.

Uroš dolazi iz redova Delijskog Visa za koji je nastupao poslednjih šest meseci. Dušanić se može pohvaliti da je u svojoj skromnoj karijeri proveo i tri godine van naše zemlje. U Srbiji je igrao za Bukovik (Ražanj), Mladost (Medoševac), OFK Niš, Pukovac i Zaplanjac. Aktivan je i na parketu gde nastupa za KMF Vinter Sport. 

Dušanić je povodom  transfera u redove Cara, za naš portal izjavio:

- Bilo je poziva ove zime, interesantnih i ozbiljnih. Moja odluka mnogima nije bila jasna i uvek je bilo pitanja "šta ćeš tamo, oni ispadaju, oni su ispali".. Ja ne mislim tako, fudbal je igra koja nije gotova i nije rešena do poslednjeg sudijskog zvižduka. Ovo je za nas drugo poluvreme, trenutno gubimo, ali imamo itekako vremena da preokrenemo u našu korist i ostanemo u srpskoligaškom društvu. Šefa struke, Đorđevića poznajem odlično, igrali smo par godina zajedno u OFK Nišu, a onda i sarađivali u istom klubu kada je on bio trener. Znam kako radi, posvećen je dosta, što se kaže zna poso. Ekipa je podmlađena, 80% igrača je prošlo omladinsku školu Radničkog, pored njih tu je i nekolicina iskusnih igrača sa zavidnim karijerama. Primer je novi golman, Miloš Perić, slobodno mogu reći Superligaški golman. Ima još dosta novina, ali ne bi sve iznosio, ostavimo nešto i za nastavak sezone, biće interesatno. 

Nema sumnje da će igrački kadar Cara na proleće biti dosta drugačiji u odnosu na prvi deo sezone, ali je takođe sigurno da će imati jako težak zadatak, ne i nemoguć.

Car Konstantin prolećni deo sezone otvara na gostovanju ekipi Borca u Paraćinu.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading