KUPIO SINU ŽENU ZA 600 EVRA, PA JE SILOVALI! Novi detalji užasa kod Plandišta: Pretili joj da će da je ubiju ako pobegne!

Autor:

Hronika

08.02.2023

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strašan zločin desio se kod Plandišta.

KUPIO SINU ŽENU ZA 600 EVRA, PA JE SILOVALI! Novi detalji užasa kod Plandišta: Pretili joj da će da je ubiju ako pobegne!

Foto: Shutterstock

Marijan J. (42) i njegov sin Nedeljko (22) iz jednog sela u okolini Plandišta uhapšeni su zbog sumnje da su silovali devojku D.M. (18) u svojoj kući. Pre iživljavanja devojku su "kupili" od njenog oca za 600 evra.

Kako se saznaje, silovanje se dogodilo u noći između 2. i 3. februara, u selu nadomak granice sa Rumunijom, i to više puta.

- Marijan i njegov sin Nedeljeko su došli do kuće D. M. i zaprosili je, a njenom ocu i majci su dali 600 evra. Devojka nije želela taj brak, ali pošto su je roditelji naterali na to, krenula je sa Marijanom i Nedeljkom. Pokušala je usput čak i da pobegne, ali nije uspela - rekao je sagovornik Informera.

Istakao je i da kada su stigli kući, usledila je jeziva tortura.

- Otac i sin su celu noć na smenu silovali nesrećnu tinejdžerku, preteći joj da će je ubiti ako pokuša da pobegne. Srećom, devojka je skupila hrabrost i uspela je da pobegne od monstruma, nakon čega je o svemu obavestila policiju - objasnio je on.

Marijan i njegov sin su ubrzo uhapšeni, a D. M. je upućena na lekarske preglede, gde su joj utvrđene povrede po genitalijama. Nasilnicima je u međuvremenu određen pritvor do 30 dana, a terete se za krivično delo silovanje.

Hvalio se da je prodao krmaču da kupi mladu!

Komšije nasilnika ispričale su da su Marijan i Nedeljko "loši i prgavi ljudi".

- Marijan se hvalio kako je prodao krmaču, tri praseta i konja kako bi kupio mladu za svog sina, a onda su je obojica zlostavljali. Ljudi ih ne vole i izbegavaju ih jer su često pravili probleme. Meni su krali krompir, luk, sve što bih posadio. Ništa ne rade, samo kradu, a u kući ih ima više od desetoro - kazao je komšija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading