AKO POPIJETE SAMO JEDNU ČAŠU ALKOHOLA I OSEĆATE SE OVAKO IMATE RAK: Devojka slučajno saznala od čega boluje - Nisam ovo očekivala sa 23 godine!

Autor: N.J.

Lifestyle

08.02.2023

12:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od jedne čaše pića imala je čudne simptome koje opisuje kao "neobične glavobolje".

AKO POPIJETE SAMO JEDNU ČAŠU ALKOHOLA I OSEĆATE SE OVAKO IMATE RAK: Devojka slučajno saznala od čega boluje - Nisam ovo očekivala sa 23 godine!

Foto: Instagram/ izzy_fletcher

Izi pije piće

Izi Fleča volela je da ide na žurke, ali u poslednje vreme imala je čudne simptome kada konzumira alkohol. Tada je pomislila da ima neku čudnu alergiju i nikako nije mogla da shvati šta se dešava. U narednih nekoliko meseci pokušala je sama da kontroliše simptome uz pomoć niza medicinskih testova, da bi na kraju saznala da ima drugi stadijum Hočkinovog limfoma.

Hočkinov limfom je maligno oboljenje limfocitnog tkiva, rezultat je uvećanje limfnog tkiva (najčešće limfnih žlezda). Ovaj rak pogađa ljude između 20 i 40 godina, ali i starije od 75.

Inače, u Velikoj Britaniji ima oko 2100 novih slučajeva svake godine i od toga oko 311 smrtnih slučajeva, navodi “Istraživanje kancera UK“.

Foto: Instagram/ izzy_fletcher

Izi u gradu

Ona je otkrila kako se osećala kada je popila samo jedno piće:

- Bilo bi stvarno čudno, jer bih popila jedno piće i činilo se kao da reakcija na to traje zauvek. Popila sam jedno piće, mislim da je to bila čaša vina ili tako nešto. Počela sam to da pijem i imala sam nešto što je bilo kao glavobolja. Bilo je stvarno čudno. Glava mi je bila kao da će eksplodirati. Osećala sam napetost u grudima. Ali kada sam više pila, bol je nestajao - priča ona i objašnjava kako je dečko ubeđivao da je problem psihološke prirode i da ne misli o tome.

Nakon što je saznala dijagnozu, bilo joj je lakše jer je znala da ne umišlja, ali se nada da će se uspešno izlečiti od raka.

- Kao 23 - godišnjak, zapravo ne mislite, "Najbolje bi bilo da odem na pregled kod lekara opšte prakse". Očigledno ne očekujete da će biti nešto tako ozbiljno i nikada ne mislite da ćete sa 23 godine dobiti rak. Mislim da vam misli automatski idu na vašu porodicu, prijatelje i one koje volite - rekla je ona za "Sun".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading