PRIMETIO SAM SIMPTOM RAKA DOK SAM BIO PIJAN: Filip pokušao da uradi jednu svakodnevnu stvar, a nakon toga mu dijagnostikovana NEIZLEČIVA bolest!

Autor: N.J.

Lifestyle

06.02.2023

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečko je ispričao kako mu je dijagnostikovan rak koji je neizlačiv nakon što je primetio nešto čudno dok je bio pijan.

PRIMETIO SAM SIMPTOM RAKA DOK SAM BIO PIJAN: Filip pokušao da uradi jednu svakodnevnu stvar, a nakon toga mu dijagnostikovana NEIZLEČIVA bolest!

Foto: Teenage Cancer Trust

Filip je otkrio da su zdravstveni problemi počeli kada je imao samo 24 godine. Konzumirao je alkohol ceo dan i nikako nije mogao da ode u toalet. Kada se otreznio pokušao je ponovo, ali opet nije mogao što je prepisao dejstvu pića.

- Drugi dan sam imao probleme sa mokrenjem. Pokušavao sam, ali ništa nije izlazilo. Nisam razmišljao o tome jer sam ceo dan pio alkohol i mislio sam da sam otečen. Ali na putu ka kući počeo sam mnogo da se znojim i nisam mogao da sedim od bolova u bešici. Čim sam došao, otišao sam pravo u hitnu pomoć - počeo je da priča mladić.

Na početku nisu postavili pravu dijagnozu te su mu dali lekove za neku drugu bolest što nikako nije pomoglo. Pošto se simptomi nisu poboljšali vratio se da uradi još testova. Prilikom sledećeg pregleda našli su kvržicu na prostati i hitno je odvezen u bolnicu. Rečeno mu je da ima tumor.

Foto: pixabay.com

Muškarac sedi na WC šolji

- Osoblje je pokušalo da me natera da mokrim, ali to nikako nisam mogao. Stavili su mi kateter i izbacio sam oko dva litra urina, dok normalna bešika sadrži oko 500 mililitara. Poslali su me na skener i otkrili da je tumor. Lekari su mi rekli da je neizlečiv, bio sam slomljen - priseća se Filip.

Inače, njemu je član porodice preminuo od raka, ali on se nadao da će s obzirom na to da je mlad, ipak prevazići ovo.

- Moja porodica bila je uništena. Bio sam zdrav, trenirao sam i nisam imao neka prethodna zdravstvena stanja - rekao je.

Danas, on živi život punim plućima. Preselio se kod devojke, kupili su psa, a on se pridružio organizaciji koja podiže svest o raku kod mladih, piše “Sun“.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Dzulija

08.02.2023 13:33

"Bio sam zdrav, trenirao sam i nisam imao neka prethodna zdravstvena stanja." A to sto se nasljemao - nikom nista. Valjda to znaci da je bio zdrav i trenirao.