ĆURUVIJA ZADOVOLJAN PRIKAZANIM: Srem savladao Trgovački!

Autor:

Sport

06.02.2023

11:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po hladnom i vetrovitom vremenu viđeno je čak sedam golova.

ĆURUVIJA ZADOVOLJAN PRIKAZANIM: Srem savladao Trgovački!

Foto: FK Srem Sremska Rača

Na dobro pripremljenom terenu Budućnosti u Salašu Noćajskom sastale su se ekipa Srema (Sremska Rača) i Trgovački (Sremska Mitrovica).

Republika

Ekipa Srema se takmiči u Međuopštinskoj ligi Srem (grupa Zapad), gde su na zimsku pauzu otišli sa sedme pozicije na tabeli. Sa druge strane nalazio se sastav Trgovački, član GFL Sremska Mitrovica, koji zimuje na deobi prvog mesta. 

Član višeg ranga na kraju je slavio rezultatom 6:1. U ekipi Srema u listu strelaca upisali su se Koprić, Sremac, Vićentić dva puta, Nenadović i Petrović. Treba istaći da je lider gradske lige došao u oslabljenom sastavu, nekoliko bitnih igrača nisu prisustvovali utakmici. 

Trener tima iz Sremske Rače, Mile Ćuruvija  je za naš portalo povodom meča izjavio:

- Posle dve nedelje priprema došlo je veme i za odigravanje prve pripremne utakmice na kojoj je šansu dobilo 20 fudbalera. Moji igrači su bukvalno na ovom meču prvi put videli loptu od početka priprema, viđen je dobar pristup tokom većeg dela. Ono što želim posebno da istaknem je debitantski nastup u seniroskom fudbalu Marka Trivunića, koji još uvek nema 16 godina. Svojih 45 minuta u prvom delu igre iskoristio je na pravi način i nadam se da će tako i nastaviti. Verujem da će se o Trivuniću tek čuti na teritoriji Srema. Mi nastavljamo sa radom sa ciljem da se što bolje pripremimo za početak prvenstva. Ekipi Trgovački želim sreću u nastavku i da ostvare visoke ambicije koje imaju. Reč je o sredini koja funkcioniše isključivo na entuzijazmu i druženju i koja u svom sastavu ima zaista sjajne fudbalere, uz odličan rad sa mlađim kategorijama. 

Spisak igrača koje je koristio Ćuruvija

Prvo poluvreme: Jandrić, Popović, Kalinić, Koprić, Šuman-Zarić, Sremac, Trivunić-Babić, Krivokapić, Radosavljević

Drugo poluvreme : A. Petrović-Kljajić, Kalinić, Koprić, Đilas-D. Nenadović, Anđić, Zeljković-N. Nenadović, Vićentić, M. Petrović

Trgovački prolećni deo prvenstva otvara na gostovanju ekipi Mitros, koju su u prvom susretu u veoma uzbudljivom meču savladali rezultatom 4:3. Srem prvi takmičarski meč ove godine igra protiv tima Zeke Buljubaša, na svom terenu. U prvom meču u Ravnju slavio je domaći tim rezultatom 2:1.

BONUS VIDEO:  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading