NAJLEPŠOJ SRPKINJI U AMERICI DIVE SE I SVETSKE ZVEZDE: Lana osvojila SVET, a kod nas malo ko zna čime se stvarno bavi!

Autor: N.J.

Lifestyle

13.03.2023

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lana Ašanin ponosno ističe svoje poreklo.

NAJLEPŠOJ SRPKINJI U AMERICI DIVE SE I SVETSKE ZVEZDE: Lana osvojila SVET, a kod nas malo ko zna čime se stvarno bavi!

Foto: Instagram/lana_asaninofficial

Lana Ašanin

Lana je lepotom doslovno očarala svet, radi sa poznatnim ličnostima i velikim zvezdama, ali u Srbiji gotovo da niko ne zna za nju. Prelepa devojka je zapravo veoma uspešna TV ličnost, glumica i model. Na izboru za Mis Crne Gore pobedila je iako je imala samo 17 godina i od tada dominira u svetu modelinga bez prestanka. Bila je i na naslovnicama velikih magazina, a krasila je i piste Italije, Španije, Amerike, Švajcarske...

Takođe, Lana je bila treća na takmičenju za Mis Frankfurta i druga pratilja na izboru za Mis Nemačke. Ona već dugo sarađuje sa najvećim svetskim zvezdama, ali svima pristupa fino i kulturno, a trudi se da posao završi najprofesionalnije moguće.

Foto: Instagram/lana_asaninofficial

Lana se slika

Stalno ističe koliko voli svoje poreklo i obožava ljude iz naše zemlje.

- Moji roditelji su iz Srbije. Rođena sam u Nemačkoj u Frankfurtu, gde sam se i školovala. Otac je poslovođa jedne građevinske firme u Frankfurtu, a mama je trgovac. Živela sam, osim u Frankfurtu, jedno vreme u Aziji – u Bangkoku, Tajlandu i Hong Kongu. Poslednjih deset godina sam u Los Anđelesu i Njujorku - rekla je ona.

Takođe, otkriva da ne voli nadmene ljude i da se uvek trudi da se izbori za svoj narod.

- Biti Srpkinja u Njujorku je dobro, ovo je kosmopolitski grad. Vidite, ja mogu da živim na bilo kom kraju sveta, ali ja ću uvek biti Srpkinja i uvek ću se boriti za svoj narod, koji mi je u srcu - iskrena je Lana.

Obožava rad Nikole Tesle i aktivno učestvuje u promociji Tesline naučne fondacije i Filadelfije.

- Drago mi je da svojom delatnošću mogu da doprinesem rasvetljavanju lika i dela velikog srpskog naučnika Nikole Tesle. Mislim da ovde u Americi široj javnosti još nije dovoljno poznat njegov značaj za doprinos celokupnom čovečanstvu - zaključuje, a prenosi "Stil".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading