NJENA MAJKA JE NIJE NAUČILA PA SAM MORALA JA! Rekla istinu partnerovoj ćerki i napravila haos u porodici!

Autor: N.J.

Lifestyle

12.03.2023

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokušala je da posavetuje ćerku svog dečka.

NJENA MAJKA JE NIJE NAUČILA PA SAM MORALA JA! Rekla istinu partnerovoj ćerki i napravila haos u porodici!

Foto: pixabay.com

Neki smatraju da je ova žena prešla sve granice iako nije imala lošu nameru. U ispovesti na Redditu, žena je ispričala da se preselila kod sadašnjeg dečka koji ima devojčicu. Ona je napunila 14 godina. U vezi su pet godina i njeno dete je obožava i zaista neguju lepe odnose. Kad je tinejdžerka jednog dana bila kod njih, pobrinula se da joj pokaže gde drži svoje higijenske proizvode, u slučaju da joj i njoj zatreba.

Ona se zaprepastila jer je devojčica odgovorila zbunjeno i ispostavilo se da ne zna o ćemu govori. Žena je smatrala da nije normalno da devojčica od 14 godina ne zna ništa o menstruaciji pa je rešila da joj objasni šta je to.

- Nije čudno da nemaš ciklus u tim godina, jeste malo, ali da budeš skroz nesvesna šta je to? Na kraju sam joj kratko ispričala i objasnila šta je menstrualni ciklus jer će joj se to dogoditi pre ili kasnije - ispričala je žena šta se desilo.

Republika

Foto: pixabay.com

Majka i ćerka se zadovoljne i srećne se grle

Kasnije je svom dečku javila šta se desilo, a i on je bio zbunjen jer je pretpostavio da bi je majka uputila na to. Zvao je bivšu i pitao je, ali to brzo prešlo u svađu.

- Očigledno je smatrala da nema potrebe da zna išta o tome pre nego što se desi. Bila je besna što sam joj to rekla jer to nije moja obaveza i zahtevala je da se dete vrati kući jer nije želela da bude u mojoj blizini - objašnjava.

Njen dečko je odbio da vrati devojčicu kod majke jer je te cele nedelje prema dogovoru kod njega. Nakon što je razmislila, žena se pita da li je trebalo drugačije da pristupi, piše "Miror".

- Pomislila bi da doslovno umire da je niko nije upozorio. To se dogodilo mojoj mami. Pa se pobrinula da uvek budem svesna toga - napisala je jedna korisnica ispod ispovesti.

- Nema ništa loše u tome što si učinila i drago mi je da će znati da ima nekoga u životu da pita o takvim stvarima budući da je njena majka beskorisna. Deca koja su obrazovana u tom smislu neće praviti greške tokom intimnosti - komentarišu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading