ATAMAN JE TRAŽIO ZAŠTITU: Oglasio se Obradović o SUKOBU delija i turskog stručnjaka!

Autor:

Sport

12.03.2023

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef struke Partizana prokomentarisao temu koja je zaokupirala pažnju javnosti na "starom kontinentu".

ATAMAN JE TRAŽIO ZAŠTITU: Oglasio se Obradović o SUKOBU delija i turskog stručnjaka!

Foto: Starsport

Željko Obradović i Ergin Ataman

Trener Partizana Željko Obradović oglasio se o sukobu delija i kormilara Efesa Ergina Atamana. Žoc je podvukao da je turski stručnjak zatražio zaštitu od Udruženja trenera, pošto se našao na meti uvreda pristalica crveno-belih u dvorani "Aleksandar Nikolić".

- Saopštenje su izdala četvorica ljudi koji su zaduženi za to. Predsednik Dimitris Itudis, potpredsednik Janis Svaropulos, Goran Šašić kao izvršni direktor udruženja, Džem Džejhun, koji je takođe zadužen i to je odluka koju su oni doneli, jer je naš član zatražio zaštitu u tom smislu. I time je sve rečeno. Nemam šta da dodam ili da oduzmem, saopštenje je izdato kako je izdato i to je to - naveo je trofejnti strateg u emisiji "60 minuta sa Vladom i Acom"

Republika

Foto: Starsport

Oglasio se Obradović o "slučaju Ataman"

Podsetimo da je klub sa Malog Kalemegdana deklasirao dvostrukog uzastopnog prvaka Evrope sa 19 poena razlike, Ataman je posle poraza "okrivio" delije, a Zvezda je potom izgubila od Panatinaikosa u Atini, čime je svoje šanse za plasman u top 8 Evrolige svela na minimum.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading