UPLAŠIO SE! Atamanov NEOBIČAN ZAHTEV pred Partizan: Turčin ponovo PRAVI DRAMU!

Autor:

Sport

11.03.2023

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Efesa ne zna kako drugačije da se izbori sa problemom.

UPLAŠIO SE! Atamanov NEOBIČAN ZAHTEV pred Partizan: Turčin ponovo PRAVI DRAMU!

Foto: Starsport

Ergin Ataman

Sada je više nego jasno - utakmica koju će Efes i Partizan sledećeg četvrtka od 18.30 odigrati u Istanbulu mogla bi da bude jedna od odlučujućih za oba tima kada se gleda plasman u top osam fazu.

Efes je pretrpeo dva poraza u duplom kolu Evrolige, od Crvene zvezde i Makabija, dok su crno-beli imali po jednu pobedu i neuspeh na italijanskoj mini turneji (savladali Virtus, izgubili od Milana).

Republika

Foto: Starsport

Šejn Larkin i Vasilije Micić

 

Sada Partizan ima skor od 15 pobeda i 13 poraza, dok Efes ima meč manje i učinak 13-14. Naredne nedelje četa Ergina Atamana ima dva evroligaška meča, onaj odložen protiv Reala u utorak, a zatim i protiv Partizana u četvrtak. Zbog toga je turski stručnjak tražio odlaganje utakmice domaćeg šampionata protiv Bašakšehira, ali do toga neće doći, pa će Efes na teren i u nedelju.

U nedelju igramo protiv Bašakšehira, pa u utorak odloženi meč sa Realom, onda ide Partizan. Iskreno ne znam kakav ćemo roster da imamo za te susrete - istakao je Ataman i dodao da je razočaran što utakmica šampionata Turske nije odložena.

Republika

Foto: Starsport

Ergin Ataman

 

Uplašio se trener šampiona Evrope i definitivno ima razloga za tako nešto jer mu zbog povreda fali nekoliko bitnih igrača poput Micića, Larkina i Buboe.

Micić nije trenirao sa ekipom pet nedelja. Ne bi ni večeras igrao da ga sinoć nisam pitao, jer je bio važan meč. Rekao je da ne može, ali da me neće odbiti. Nije bio spreman za izazov. Larkin je bio u bolnici u ponedeljak, u Beograd nije ni putovao. Operacija je izbegnuta u poslednjem momentu. Psihološki nije spreman da igra, ali videli ste da je bio na parketu - dodao je Ataman.

U kom sastavu će turski tim izaći na teren protiv Partizana ostaje da se vidi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading