BRUKA I SRAMOTA SRBOMRSCA: Ataman BRUTALNO NAPAO delije posle poraza u Pioniru!

Autor:

Sport

09.03.2023

11:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poraz od Crvene zvezde ga jako zaboleo.

BRUKA I SRAMOTA SRBOMRSCA: Ataman BRUTALNO NAPAO delije posle poraza u Pioniru!

Foto: Starsport

Trener Efesa Ergin Ataman

Košarkaši Crvene zvezde pregazili su Efes sa 19 poena razlike, a poraz u dvorani "Aleksandar Nikolić" izuzetno je teško pao treneru dvostrukog uzastopnog evropskog šampiona Erginu Atamanu.

Turski stručnjak je ponašanje delija tokom meča 27. kola Evrolige nazvao "sramotom", umesto da se koncentrisao na razloge lošeg izdanja svojih izabranika u Beogradu.

- Nama je utakmica protiv Makabija sada najvažnija u borbi za Top 8. Bez obzira na izostanke, uz pomoć naših fanova možemo da ostvarimo cilj, oni su sjajni, za razliku od navijača Crvene zvezde, čije uvrede upućene meni predstavljaju sramotu za sport i organizaciju Evrolige - izjavio je Ataman posle duela sa crveno-belima.

 

 

Podsetimo da se Turčin još ranije istakao mržnjom prema Srbima. Davao je kontroverzne izjave još kao trener Galatasaraja, kada je Marko Ivković Jagoda mučki ubijen u Istanbulu, a u novembru prošle godine je došao u sukob sa selektorom "orlova" Svetislavom Pešićem tokom kvalifikacione utakmice za Mundobasket (77:76).

Takođe, valja dodati da delije nisu u konfliktnom odnosu gotovo ni sa jednim drugim stručnjakom, osim sa Atamanom, što govori u prilog činjenici da je negativno nastrojen prema srpskom narodu.

Klub sa Malog Kalemegdana se, trijumfom nad Efesom, vratio u trku za plasman u doigravanje, a naredni meč igra u petak u Atini protiv Panatinaikosa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading