ZVEZDAŠI MU SPREMAJU PAKLENU DOBRODOŠLICU! Ataman UPOZORIO odakle Efesu preti NAJVEĆA OPASNOST!

Autor:

Sport

08.03.2023

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju Efes u 27. kolu Evrolige (20.30), a trener evropskog šampiona Ergin Ataman izneo je očekivanja pred gostovanje u Beogradu.

ZVEZDAŠI MU SPREMAJU PAKLENU DOBRODOŠLICU! Ataman UPOZORIO odakle Efesu preti NAJVEĆA OPASNOST!

Foto: Starsport

Ergin Ataman

Posle serije loših rezultata na startu takmičenja, dvostruki uzastopni prvak Evrolige je zaređao sa pobedama.

Ekipa iz Istanbula dolazi u nekadašnji Pionir sa dve vezane pobede na tri uzastopna gostovanja.

- Crvena zvezda ima neverovatno široku i sposobnu rotaciju igrača na perimetru. Njihov novi igrač Fakundo Kampaco, Luka Vildosa i Nemanja Nedović su veoma opasni na 'piku'. Moramo da postavimo igru tako što ćemo da vršimo pritisak, bez izgubljenih lopti i moramo pametno da delimo loptu - rekao je Ataman uoči meča pred Delijama, koje će ga dočekati zvižducima zbog ranijih "zasluga" turskog stručnjaka.

Foto: Tanjug/AP

 

Efes je na samo dve pobede od Partizana (13-12), dok je Crvena zvezda na 11 poebda dodala 15 poraza. Prvi meč u Turskoj pripao je braniocu titule rezultatom 72:59.

- Želimo da se iz ovog teškog ambijenta vratimo sa pobedom, da smanjimo broj poena i asistencija ovog trija. Treba da se koncentrišemo na borbu i učinak naših igrača koji igraju, a ne na igrače koji neće igrati - poručio je Ataman.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading