TIME SMO UBILI ZVEZDU: Košarkaš Cibone otkrio RAZLOG šokantne pobede!

Autor:

Sport

07.03.2023

14:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krešimir Radovčić sija od sreće posle velikog trijumfa.

TIME SMO UBILI ZVEZDU: Košarkaš Cibone otkrio RAZLOG šokantne pobede!

Foto: KK Cibona/Marin Sušić

Košarkaši Crvene zvezde u Zagrebu

Košarkaši Crvene zvezde su doživeli neočekivan poraz u Zagrebu, pošto su u nedelju, u meču 20. kola Admiralbet ABA lige, poraženi od ekipe Cibone sa 85:81.

I pored toga što su u početkom poslednje deonice gubili devet razlike, "Cibosi" su uspeli da naprave prekoret i nanesu drugi poraz Zvezdi u ovoj sezoni.

Posle meča je svoje viđenje dao i Krešimir Radovčić, košarkaš zagrebačke ekipe

- Time smo Zvezdu ubili u psihu. Oni brane do poslednje sekunde napada, a onda se neko od nas podigne i stavi u posljednjoj sekundi, postigne nemoguće. Moralo je to da utiče na moral njihovih igrača - rekao je Radovčić za "Sportske novosti".

Foto: KK Cibona/Marin Sušić

Košarkaši Cibone su napravili šok u Zagrebu

Zatim je dodao i da su on i njegovi saigrači ostavili sve na terenu.

- Nismo želeli da im damo šansu, respekt je bio tu, ali smo se želeli da se takmičimo s momcima koji su ispred nas, čija je cena dva, tri, četiri miliona. Ostavili smo sve u tom trenutku na terenu, i srce, i mu*a, te odradili sjajan posao. Dala nam je Zvezda samo 14 poena u poslednjoj četvrtini, to je bilo ludilo od odbrane sa naše strane.

Cibona je trenutno 10. na tabeli sa skorom 8-12, dok je Crvena zvezda druga sa učinkom 17-2, ali uz meč manje u odnosu na Partizan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading