NIKO OVO NIJE OČEKIVAO: Trener Cibone u NEVERICI posle pobede nad Zvezdom!

Autor:

Sport

05.03.2023

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok u Zagrebu za crveno-bele.

NIKO OVO NIJE OČEKIVAO: Trener Cibone u NEVERICI posle pobede nad Zvezdom!

Foto: KK Cibona/Marin Sušić

Josip Sesar sa košarkašima Cibone

Košarkaši Crvene zvezde doživeli su neuspeh u Zagrebu, pošto su poraženi od ekipe Cibone sa 85:81 u meču 20. kola AdmiralBet ABA lige.

Nakon duela u glavnom gradu Hrvatske oglasio se i Josip Sesar, trener "Cibosa", koji i dalje nije svestan uspeha svoje ekipe.

- Hajde da budemo realni i iskreni, niko ko je dolazio u dvoranu nije ovo očekivao – počeo je Sesar svoje izlaganje na konferenciji za novinare.

Dodao je i da je u početku postojao strah kod njegovih igrača, ali da su počeli da veruju tokom utakmice da mogu da stignu do pobede.

- Treba biti iskren, kada se igra protiv evroligaške ekipe, postoji i malo straha među igračima. Kako je prvo poluvreme počelo da odmiče i pogotovo u trećoj deonici počeli smo da verujemo u to. Pronalazili smo rešenja kako da ih napadamo, ali i kako da se branimo. Pogledajte poslednju deonicu, završili smo je rezultatom 24:14, što je velika stvar za sve nas – rekao je trener Cibone.

Foto: Tanjug

Josip Sesar, trener KK Cibona

Za kraj, istakao je i da su neki srećni šutevi dodatno pomogli njegovom timu da dođe do pobede.

 - Zvezda se nije snašla ni na našu zonsku odbranu, a za pobedu u ovakvoj utakmici treba imati i sreće. Tu mislim pre svega na onaj pogodak Majcunića, dva šuta iz ugla, pa i jedan Radovčića, to nam je dalo krila. Čestitao sam momcima, ostao sam bez reči na to kako smo igrali, kako smo se borili i reagovali - zajljučio je Josip Sesar.

Posle ovog meča, Crvena zvezda se nalazi na deobi prve pozicije, sa skorom od 17 pobeda i dva poraza, dok je Cibona na devetom mestu, sa osam pobeda i 12 neuspeha.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading